Ağırlıkla Şınav +98 KG

Gerçekten tebrik ederim... Tricepsleriniz arkadaşlarında dediği gibi gerçekten çok güçlü...

agırlıklı sınav beline zarar verebilir. sakatlık cımasın diye soyluyorum. agırlıklı dips falan en azında daha guvenli.

kafa_ne garip insanlar var yarebbim !

Neresi gariplik bunun söylermisiniz? Kendiniz yapabiliyorsanız sizde bir video koyun eğer yapamıyorsanız en azından saygı gösterin.

kendinizi sakatlamak için elinizden geleni yapıyorsunuz adam tam bel çizgisinin üstüne binmiş belin kaysa çıksa veya fıtık olsan spor hayatın biticek bilgisizce güç denemesi yapıyorsunuz tamam güzel olabilir ağır bir yükü kaldırmak ama kendinizi niye riske atıyorsunuz.

tebrikler.. bayağı iyi.. ayrıca şu dikkatimi çekti genelde yeni başlıyanlar genelde kollarına yüklenir diğer bölgeleri pek önemsemez fakat senin sırtta iyi.. devam..

kendinizi sakatlamak için elinizden geleni yapıyorsunuz adam tam bel çizgisinin üstüne binmiş belin kaysa çıksa veya fıtık olsan spor hayatın biticek bilgisizce güç denemesi yapıyorsunuz tamam güzel olabilir ağır bir yükü kaldırmak ama kendinizi niye riske atıyorsunuz.
kendine göre sen de haklısın tabi.. sivil bi başık açısı.

benim bile belimde fazla kaldırdığım kiloların etkisiyle duran fakat geçmeyen bel ağrım var çok çekiyorum bunun acısını ne baş ağrısına nede karın ağrısına benzer bel ağrısı hocam diyordu eklemlerinizi zorlamayın diye dinlemedik çekiyoruz acısını toplam 3 ay spor yapamadım belim sayesinde şimdi yavaş yavaş toparladım

benim bile belimde fazla kaldırdığım kiloların etkisiyle duran fakat geçmeyen bel ağrım var çok çekiyorum bunun acısını ne baş ağrısına nede karın ağrısına benzer bel ağrısı hocam diyordu eklemlerinizi zorlamayın diye dinlemedik çekiyoruz acısını toplam 3 ay spor yapamadım belim sayesinde şimdi yavaş yavaş toparladım
doğrdur kardş ama "Hayat ya cesur br tecrübedir ya da hiçbir şey değildir.”

senin belin gittikten sonra sen hiçbirşeysin ozman git at binadan kendini aşağıya

Back
Yukarı