ağırlıklı olarak bacak geliştirmek

rugger

Üye
öncelikle meraba,foruma yeni üye oldum,benzer konular aradım ama bulamadım açıkcası,belki gereksiz konu açmış olabilrim üzgünüm!!...bundan önce bikaç kere vücut geliştirmeye merak sarıp başladımsada her seferinde zaman ve mekan sıkıntılarından dolayı devam edemeden yarım bırakmak zorunda kaldım en son bundan 2 sene önce yapmıştım,şimdi hayatım düzene girdi diyebilirim ve bu işe kararlı bi şekilde başlamayı istiyorum...benim amacım genel bi büyüme fakat bacaklarımın gelişmesini daha çok istiyorum,salondaki hocaya pek güvenmiyorum açıkcası,önerebileceğiniz bi program var mı bacaklar ön planda olan...baldır:33 üst bacak:44 cm boy:182 kilo:72 yaş:24
 
Öncelikle hocana güvenmen gerekiyor. Eğer böyle bir problemin varsa ve imkanın da varsa güvenebileceğin bir hocanın olduğu bir salona yazılmanı tavsiye ederim. Ağırlıklı bacak çalışmak istiyorsan diğer bölgeleri 3-4 hareket her salona gidişte 2 bölge. Bacak için 1 gün 5-6 hareket ayırabilirsin. Ama bu ilerde yapman gereken bi şey. Başlangıç programını bitirince. Bu arada eğer bacağa tek gün ayıracaksan o gün pazartesi olsun.
 
evime yakın tek bir salon var,salon değiştiremem...önerebileceğiniz bi program var mı setler ve takrarlarla birlikte...birde neden pazartesi bacak çalışmam gerekiyor?
 
Hazır programlara bakmanı öneririm o halde. Senin salondaki aletleri imkanları bilmemiz imkansız. Ayrıca hocan istediğin şekilde çalışmana müsade edecek mi bakalım? Neden pazartesi bacak sorusuna gelince vücuttaki en büyük kas olduğu için. Bununla ilgili uzunca bi makale okumuştum bi araştır belki bulursun.
 
Back
Yukarı