bu sitede basketçilerle ilgilenilmiyo

pek arkadaşım ben yarımcı olim

bende basketbolcuyum 1.97 boyum var ve 91liyim halter yapmaya genc sezonunun ilk senesinde basladım ozmanlar boyum 1.92 civarı idi şuan 5 cm uzamış durumdayım ayrıca ozmana gore cok daha dik bir vucudm var bununda boya etkisi oluyor. Şöle bi durum var ergenlik donemınde cok agır kıloların altıona gırersen keiklerinde sertleşme istegi oluşuyo buda kemik uclarındaki uzama kanallarının bi sure sonra kapanmasına neden oluyor senin yaşın 16-17 artık cok ekstra bi boy artışı yaşamazsın zaten oyuzden cok korkmana gerek yok ve bu yaşta haltere girmezsen yterli fiziksel gelişmeyi gosteremezsin sanırım bu sene gencler ligine yukseldın karsına cıkıcak adamları hayal bile edemezsin body salonundan tutup basket sahasına koyulan tipler çıkcak onların karsısına sınavla mekikle çıkman seni çok geri plana iticek cunku basketbol biyerden sonra yuzde 70-80 fizik sporu haline geliyor senin yasındayken bizim takımda halter yapan bitek ben vardım takımda yenildigimiz bi mac sonrası antrnorum gelip herkesin kollarına tokat attı bunlarla hiçbiriniz bişey olamazsınız basketcı olcaksa bi bu olcak diye beni gostermişti onunda daha cok calısması gerek demistiki ozman 1.94 96 kilo flandım henuz 16 yasımda 40 cm kollarım vardı nitekim olede oldu o takımdan kimse oynamıyor benim dışımda oyuzden halterin onemini kucumse ve bacaklarını imkanın varsa bol bo ip atla merdiven çalış faydasını görceksin.
İyi çalışmalar şimdiden...