Bana tebrik etmek düşer... Bana Arnold yardım etse kaldıramam herhaldeVideo hazir,ilk isinma seti 30-30 2. 48-48
Arkadasim 48 i veremedigi icin cok guc kaybettim yoksa 6-7 tekrar yapiyodum,bunla idare edin haftaya 50-50 4-5 tekrar temiz video atarim
[DOUBLEPOST=1420481698][/DOUBLEPOST]Sonda kotu kaymis ya bende yeni izledim,cok guc kaybettim basta kotu oldu
Yardim olayi sadece dirsekleri sabitlemek icin baska guc vermiyo,yuzundende anlasiliyo zatenYardim aliyosun nizami yapmiyosun.ama tebrikler ben iki elimle anca kaldiririm.hic inanmiyodum o kiloyu tek elinle o pozisyona getirecegine.you win man[emoji3] idolumsun
Hala guluyorummmmHahah, yardımcı arkadaşa da yardımcı lazım![]()
Doldurmayın arkadaşı,partneri sakatlanıcak,helali hoş olsun ama durum @Bekci abinin de dediği gibi reis . haftaya 50 x 50 temiz atarım demişsin . inşallah temiz bir şekilde yapıp atarsın da herkes tatmin olur. takipteyim .
Lbs onlar dambıllardan tanıdım... evet şimdi gördümkg yazısını ama hala inanmıyorum açık söyleyeyim
Kedi ciger durumu olmasin seninki, orda NAL gibi kg yaziyor.Lbs onlar dambıllardan tanıdım... boş muhabbete şova gerek yok
videonun tamamını izlemeden yazdım kastamonuda salonda aynı dambıllar lbs idi ilk setini 48 kg sandım çok rahat kaldırdı[DOUBLEPOST=1420491967][/DOUBLEPOST]Kedi ciger durumu olmasin seninki, orda NAL gibi kg yaziyor.
Sic Semper Tyrannis
onu o hizaya kaldırabilmek bile güç ister kusura bakma tam izlemeden yazdığım için,hareketi nasıl yaptığının önemi yok ilk yaptığın seti 48 kg sandımteşekkürler yorumlar için,yardımsız 40 alabiliyorum tek başıma daha fazla alınmıyo,mecbur yardım alıyorum,yinede teşekkürler