Aç mı uyuyorsunuz tok mu ?

ne kadar yağ oranı 100gr'da[DOUBLEPOST=1406246376][/DOUBLEPOST]yatmadan önce süt için en güzel kasları besleyen şey süttür , uzun süreli besler , kazein proteini zaten sütten elde edilir , az yağlı süt al yüzde 1.5
içimin 0% sütünü kulnıyorum hocam, 250 ml + 80-100 lor + tatlanırıcı 5-10 gram kakao tozu veya tarcın kulansam olur heralde dimi ?

Şok markette mis lor var ve o da %15 yağ ?
bQYZlj.jpg

Bu hocam. Yag oranı 100grda 1gr[DOUBLEPOST=1406264554][/DOUBLEPOST]
aldığın lorun yağ oranını biliyor musun
Yukarıda resmini paylaştım

Forumda bu iki lor peynirin besin değleri göre ikiside 100 g 3,3 Carb. 15 g carbı nerden çıkardın peki ?

ÜMDDMÜ, evet yanlış biliyormuşum. Baktım az önce değerler şu şekilde. Aslında yine de pek az değil karbonhidrat oranı.
100 gr.da 9,1 karbonhidrat. Yine gece kullanım için lor peynirini önermiyorum :)
IMG_20140725_144345.jpg
Xuqa'nın paylaştığı lordan daha iyi protein oranı var tat olarak zaten mükemmel. Sade bile yiyesim geliyor.

Lorun whey mi kazein mi olduğuna dair de pek net bilgi yok. Şimdi lor wheyse, mantık olarak da whey diyeceğiz ama öyle değilmiş sanırım :D
Lor süt ürünü olduğu için süt de kazein olduğu için ortada bir karışıklık oluyor.
Araştırma yaptığım kadarıyla lorun %20'si whey deniyor.

Lorun whey mi kazein mi olduğuna dair de pek net bilgi yok. Şimdi lor wheyse, mantık olarak da whey diyeceğiz ama öyle değilmiş sanırım :D
Ama lor süt ürünü olduğu için süt de kazein olduğu için ortada bir karışıklık oluyor.
Araştırma yaptığım kadarıyla lorun %20'si whey deniyor.
Yurtdışındaki lorlar süt ürünü, türkiyedeki fabrikasyon lorlar peyniraltı suyundan yapılır. Evde sütü kestirip yaptıgınız lor kazeindir mesela

IMG_20140725_145930.jpg
Üzerinde hem whey yazıyor, hem de süt ürünüdür laktoz içerir diyor. Tamamı whey olsa süt ürünü içeren bir ürün %100 whey olamaz kanımca. Sonuçta bu lor peyniri. Tozlar gibi işlemden geçmiyor.

Eki Görüntüle 31174
Üzerinde hem whey yazıyor, hem de süt ürünüdür laktoz içerir diyor. Tamamı whey olsa süt ürünü içeren bir ürün %100 whey olamaz kanımca. Sonuçta bu lor peyniri. Tozlar gibi işlemden geçmiyor.
Ona bakarsan tozlarda laktoz içeriyor :D

ÜMDDMÜ, evet yanlış biliyormuşum. Baktım az önce değerler şu şekilde. Aslında yine de pek az değil karbonhidrat oranı.
100 gr.da 9,1 karbonhidrat. Yine gece kullanım için lor peynirini önermiyorum :)
Eki Görüntüle 31173
Xuqa'nın paylaştığı lordan daha iyi protein oranı var tat olarak zaten mükemmel. Sade bile yiyesim geliyor.
hocam senin kulandığın lor da birşeylik var, yukarıdaki A101 fotorafındaki lora bakarsan Carb 3 yazıyor, bence seninkisinde birşeyik var gibi :/

Ona bakarsan tozlarda laktoz içeriyor :D
zaten tozlar bir sürü filtreleme işleminden geçiyor. ondan bahsettim yorumda :) lor peyniri bu işlemlerden geçmediği için kazein olduğunu düşünüyorum.
hocam senin kulandığın lor da birşeylik var, yukarıdaki A101 fotorafındaki lora bakarsan Carb 3 yazıyor, bence seninkisinde birşeyik var gibi :/
yalnız benim lorda 19 gr. da protein var. A101'deki 10 gr protein. 2 katını yemen lazım o da yine karbonhidratı 6 gr oluyor.

Diyet dönemindeyim ve yemek yediğimde bile doymadığım ve hatta yatmadan 3-4 saat öncesinde yemek yiyebildiğim için en aç ben yatıyorum galiba :) Öğünüm olan 120gr protein ve 160gr karbonhidratın bana 5 katını versen yiyebilecekken azıyla yetinmek zor bir durum tabi

Eki Görüntüle 31174

whey zaten süt protenidir. süt proteini ve whey diye nasıl ayırabiliyorsun :)[DOUBLEPOST=1406291700][/DOUBLEPOST]ayrıca gece sindirim sisteminizi rahat bırakın aç olmanız büyüme hormonu salgılamanıza yardımcı olacaktır bırakın gece mideniz değil hormonlarınız çalışsın sizde deliksiz bir uyku uyumaya bakın.

[DOUBLEPOST=1406291700][/DOUBLEPOST]ayrıca gece sindirim sisteminizi rahat bırakın aç olmanız büyüme hormonu salgılamanıza yardımcı olacaktır bırakın gece mideniz değil hormonlarınız çalışsın sizde deliksiz bir uyku uyumaya bakın.

yani ne lor yiyelim nede süt içelim, benim gibi 1-2 saat yatmadan önce mide bol kalsıın ?

yani ne lor yiyelim nede süt içelim, benim gibi 1-2 saat yatmadan önce mide bol kalsıın ?

aynen hatta daha eveldende aç kalablir. alacağınız protein miktarını gün içinde giderirseniz akşam artık vücudu dinlenme perioduna sokmalısınz hormonlar devreye girmeli. beslenme gün içinde haledilmeli. 24 saat beslenme ancak satıcılara kazandırır size değil.

Back
Yukarı