• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 aylık zayıflama(30 kilo verildi 1,5 aylık body çalışması.

gerçekten harika bir başarı ....ancak listende bişey kafama takıldı....makarnanın karbonhdrt değerini yanlış hesaplamıyormusun ???

heryerde 100 gr pişmiş makarna için 20 karbohdrt yazıyor.!?

bu forumda gördüğüm en iyi gelişme. helal olsun diyorum. Ben de 103 kilodan 83'e kadar düştüm. Hedefim senin sonuçlarınla aynı. Peki sende ara ara artışlar salmalar meydana geldi mi hiç. Ben bir ara 88deyken 4 ay saldım 95 oldum. Ardından 83'e kadar düştüm. Sonra bi 4 ay daha saldım 87e kadar çıktım. Şimdi tekrar 83'e düştüm. Sende de bu tarz şeyler oldu mu yoksa hep düştün mü?

Buralardayım

Merhabalar arkadaşlar

Uzun zamandır düzenli olarak spor yapamamaktayım.Dış koşullar biraz ağırlaştı yada iç koşullar zayıfladı neyse sorun değil tekrar buralardayım =) Aslında hiç bırakmadım ama 1 ay gittim sonra 2 ay gittim sonra ara verdim. yaralandım ama ölmedim yani.Düzenli spor hayatımın bozulmasıyla birlikte vücudunda uzun süre zarfı içinde tepki vermesi normal tabiki.

4 kg kadar aldım midem kapandı yüzüm şişti tabiki bunları 2008 yılına göre söylüyorum kısacası yağlandım ben biraz gelişirken.Spor düzeni bozulmasaydı bu oran cok daha az olucaktı tabiki. Şuanda 1 aydır basladım tekrardan.

Herkese tekrar selamlar...

2007=95 kg 2008=65 2010=69

URL%5D

A.selam.

Göbekteki belirginlik gitmiş evet,karanlık birazda foto.Toparlarsın 2 aya azmin önceden 2007 den belli zate ;) ALLAH yardımcın olsun.

helal olsun başarıların devamını dilerim..

bu forumda gördüğüm en iyi gelişme. helal olsun diyorum. Ben de 103 kilodan 83'e kadar düştüm. Hedefim senin sonuçlarınla aynı. Peki sende ara ara artışlar salmalar meydana geldi mi hiç. Ben bir ara 88deyken 4 ay saldım 95 oldum. Ardından 83'e kadar düştüm. Sonra bi 4 ay daha saldım 87e kadar çıktım. Şimdi tekrar 83'e düştüm. Sende de bu tarz şeyler oldu mu yoksa hep düştün mü?

Bende böyle bi durum olmadı dostum çünki diyet dönemi kendimi hiç salmadım.Yani senin soruna gelicek olursak düzenli olarak azalan bir yağ oranım vardı artış olmadı.

tebrik ederim. bole azımli insalara sonsuz saygı duyuyorum. hocam sağlam kardiyodan kastın nedir. bide diyet donemi beslenme programını hatırlıorsan yazabilirimsiin. ben 5 6 kg arası verdim . standart kondisyon bisikletim var .50 dakka deli gibi değişik zorluk ayarlarında pedal çevirdim ama sonrasında dizlerim çok ağrı yaptı gucum kalmadı ertesi gun merdiven çıkamaz oluyodum ara verdim şimdi. tavsiyen ne yonde olur.

tebrik ederim. bole azımli insalara sonsuz saygı duyuyorum. hocam sağlam kardiyodan kastın nedir. bide diyet donemi beslenme programını hatırlıorsan yazabilirimsiin. ben 5 6 kg arası verdim . standart kondisyon bisikletim var .50 dakka deli gibi değişik zorluk ayarlarında pedal çevirdim ama sonrasında dizlerim çok ağrı yaptı gucum kalmadı ertesi gun merdiven çıkamaz oluyodum ara verdim şimdi. tavsiyen ne yonde olur.

Teşekkür ederim daldiy.Sağlam kardiyodan kastım tempolu ve 20 dakikanın üzerindeki kardiyolar.Bisiklet ve koşu bantı idealdir.Ben Bisikletten daha çok verim alıyordum.Ama ev ortamındada hiç çalışmadım daha doğrusu kardiyo çalışmadım.

Diyet Dönemi Beslenme programına gelince benim belirlemiş olduğum herhangi bir beslenme programı liste halinde yok. önceki sayfalara bakarsan beslenme düzenimi görebilirsin. Diyet dönemi karbonhidrata daha çok dikkat ediyordum sabah öğlen komplex karbonhidrat spor sonrası sabah aldığım karbonhidratın yarısı kadar alıyordum. Son öğünümde protein ve salata oluyordu.Yeşil çay içiyordum günde 3 fincan kadar tabiki şekersiz...

Ayağındaki ağrılara gelince zaten yazmış olduğun mesajın içinde kendi cevabın var.Deli gibi 50 dakika pedal çevirmek.Çok zorlamadan sistematik bir şekilde ayarlaman daha iyi bir sonuç sağlayacaktır diye düşünüyorum.Tempoyu yavaş yavaş yükseltip belirli bir süre o tempoyu koruyup sonra tekrar yavaş yavaş düşürmen iyidir. Bisiklete binmeden öncede bacaklarını ve ayaklarını gerdirmen ve alıştırman ısınmalarını sağlıyacaktır.Ağrıları bu şekilde minumuma indirebilirsin.Kendini fazla zorlama ve acele etme.Zamana yay.

Başarılar dilerim...

Gerçek çok güzel bir gelişim. İnsana ilham veriyor ve gerçekleştirebileceğine inandırıyor. Tebrikler. Bende bu yönde bir gelişim için çalışıyorum. Sizdeki gelişme umut veriyor.

Teşekkür ederim.İsterseniz İstediğiniz kişi olabilirsiniz.Gerçekleşmeyecek bir şey yok yeterki inanın.Sizlere ilham verip bir parça yardımım dokunuyorsa benden mutlusu yok zaten. Başarılar Dilerim....

ben suratla ilgileniyorum benim tombul bir suratım var ve boy 1.82 civarı kilomda 96 ama sorsam 85 falansındır diyorlar yani düzgün bi vücudum var kiloma göre ama suratımdaki tombulluk gitsin istiyorum sizce kaç kilo vermeliyimki bu gitsin????

Bölgesel yağ kaybı diye birşey yoktur.Yani istediğiniz bölgeden kilo vermeniz size değil anatominize bağlıdır.Belki 10 kilo verirsiniz yüzünüz aynı kalır diğer bölgeleriniz incelir, Belkide 2 kg verirsiniz yüzünüz küçülür.Bunun cevabını bilemem.Bilemeyiz...

Mesela Benim kilo alımımdan ilk etkilenen bölge yüzümdür.Kilo verirkende son etkilenen bölge yüzümdür.Yağ Yakımına başladığınız zaman sırarı gelince orasıda küçülecektir...

Back
Yukarı