• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 Aya Yakındır Yapıyorum...Yaşım Daha Yeni 17 Oldu :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omer41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ßoşa atıp tutmam bana birşey kazandırmaz..Herşey ortada olacak.Blitz seni çok severim biliosn benim içinde kötü düşünmeyeceğinden eminim.Yanlış ölçümler wardır.gecen hafatda 41 dir weya kötü idman cıkarmısımdır.En son hocamın yaptırdığı idman biceps 10 dk sürdü ya sürmedi.ilk kol idmanımda resmi çekip yollayacam.Bekleyinnn;)Kimseylede alıp veremediim yok.ufaksam ufağım.büyüksem büyüğüm.neysem oyum.Nasıl görünüyorsamda öyleyim.Çiş kaka muhabbetlerinide bırakalım;)

ÖMER SAKİN OL,HAL VE TAVİRLARİNA DA DİKKAT ET.BU BAŞLİGİN İLK SAFASİNDAN İTİBAREN AÇİP TEKRAR OKURSAN KENDİNİN NE KADAR TUTARSİZ BİR İNSAN OLDUGUNU GÖRECEKSİN.BU SANA İLK VE SON İKAZDİR AKSİ TAKDİRDE FORUM DAN UZAKLAŞTİRİLACAKSİN :x

kimseye saygısızlık etmedim..etmemde..ama burdaki bazı insanlar haksız yorum yapıyorlar.isterseniz uzaklaştırabilirsiniz..yaşım 17 güzel bi vücudum var die bence..Herneyse takdir sizin...

dostum bence biraz ters konuşuyosun
moderator abilerimiz gerekli uyarıyı yapmışlar..
kimse senin vucudunu kıskanmaz hele 17 yaşında bu vucuda sahipsin diye..herkesin vucudu kendine
ha bak açık söyliiim kendi adıma resimleri görünce ah ulen bende böyle olcaktım dediğim 2 adam blitz ve pump..gerçekten bana göre güzel vucutları var..senden de güzel vucutları var..
ama bir günden bir güne ikisininde ters birşey yazdıgını yada ben buyum beni kıskanıyorlar dediklerini görmedim aksine sorulan her soruya ellerinden geldiği kadar cevap veren insanlar..(forumun geneli böyle ortam güzel şimdi blitz ve pump ın lafı geçtiği için onları örnek gösterdim..)
şimdi dostum bence sen bu tarzını bi kenarıya bırak..unutmaki en büyük erdem mütevaziliktir , böylece sadece beğenilmez hemde takdir edilirsin..
saygılar

yiit dedi:
dostum bence biraz ters konuşuyosun
moderator abilerimiz gerekli uyarıyı yapmışlar..
kimse senin vucudunu kıskanmaz hele 17 yaşında bu vucuda sahipsin diye..herkesin vucudu kendine
ha bak açık söyliiim kendi adıma resimleri görünce ah ulen bende böyle olcaktım dediğim 2 adam blitz ve pump..gerçekten bana göre güzel vucutları var..senden de güzel vucutları var..
ama bir günden bir güne ikisininde ters birşey yazdıgını yada ben buyum beni kıskanıyorlar dediklerini görmedim aksine sorulan her soruya ellerinden geldiği kadar cevap veren insanlar..(forumun geneli böyle ortam güzel şimdi blitz ve pump ın lafı geçtiği için onları örnek gösterdim..)
şimdi dostum bence sen bu tarzını bi kenarıya bırak..unutmaki en büyük erdem mütevaziliktir , böylece sadece beğenilmez hemde takdir edilirsin..
saygılar

Teşekkürler dostum, örnek alınan kişilerden biri olmak beni gururlandırdı. Forumumzda daha birçok başarılı insan var onların da hakkını yememek gerek ama en çok konuşanlardan biri benim sanırım :). Pump Forever'a nooldu acaba bu aralar yok ortalıkta, benim için onun kalın yapısına ulaşmak bu senelik hayal gibiydi o yüzden ben de definisyona başladım, kendi avantajlarımı ortaya çıkartmak adına, 1 aya falan yeni resimlerimi de koyarım. İnsan güçlü yönlerinin üzerine gitmeli. Öte yandan Ömer'e gelirsek, bunu kendisine de söylemiştim, Ömer yaşına bakılmaksızın bir bodyci olarak bakılırsa, sıradan bir görünüme sahip ama 17 yaşında bir lise talebesini düşünürsek, oldukça başarılı buluyorum ben bu gidişatı. Yine de kendin de farkındamısın bilmiyorum Ömer ama bu kürlere falan hiç gerek yok, ayrıca kendini abartmana da gerek yok, emin ol ünlü bodycilerin kolları da 17 yaşındayken çok da büyük değillerdi; bu yüzden kendini olduğundan daha güçlü veya kaslı göstermek istemen çok mantıklı gelmiyor, zaten 17 yaşında olunabilecek en iyi duruma yakınsın bence, bırak da yavaş yavaş geçen zamanla sabırlı bir şekilde yaşa ve vücudun da yavaş yavaş ama sağlam gelişsin, bu gidişle bir yenilik olmayınca, 3-4 ay sonra sıkılacaksın bu spordan gibi bir izlenim uyanıyor bende.

çok merak ediyorumm..

şimdiki sizlere soracağım şeyi cok merak ediyorum.Karın kaslarım cok güzel cıkıyor bunu zaten resimlerdede görebilirsinz..Tamamen sayılıyor.Fakat Cinsel organımın yarım karış üstü şişik duruyor.Nasıl anlatacam tam olarak bilmiyorum.Saldığım da midemi kaslar cok belli yağda yok fakat karnım ilerde alt tarafım biraz.Pek hosuma gitmiyor.Kötü durmuyor fakat sinir oluyorum.Bilgili arkadşalar yazsın ltfn..

Efet ömer resimleri büyük sabırsızlık ile bekliyorum... eğer sıcak 40cm kola sahipsen souk 39-40cmdir...Bu da mükemmel bir rakam...Başarılar diliyorum.Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum...Ama yazılarındaki tutarsızlığın sebebini anlamış deilim...Biraz daha bence dikkatli yaz...

"Göğüs kafesimi dar diyenler görecek bakalım..
YAPMAMDA BU FORUM SAYESİNDE BIRAKTIM,BEN ZATEN KÜRSÜZDE COK SÜPER GELİŞİYORUM...
BEN İNANIYORUMKİ KÜRSÜZDE COK BASARILI OLURDUM BU VÜCUDU KÜRDEN COK AZMİME VE BESLENMEME BORCLUYUM.Kİ SUAN VÜCUDUM COK DAHA GÜZEL..
GÖRÜRSÜNÜZ BUGUN 100 BASTIM..HAFTAYA İNŞALLAH KOYACAM...
bacaklarım cok inceydi baya bi kalınlaştı şuan bayabi güzel şekiLLi..
kimseye saygısızlık etmedim..etmemde..ama burdaki bazı insanlar haksız yorum yapıyorlar.isterseniz uzaklaştırabilirsiniz..yaşım 17 güzel bi vücudum var die bence..Herneyse takdir sizin...
Karın kaslarım cok güzel cıkıyor bunu zaten resimlerdede görebilirsinz."

bunlar senin değişik tarihlerdeki yazılarında alıntılar.Hadim olmayarak biraz mütevazi olmanı tavsiye etmek zorundayım.daha yolun başındasın kusura bakma ama biraz kendini beğenmiş bir yapıdasın ve kesinlikle eleştiriye açık değilsin.buraya resmini koyduysan mutlaka birileri de olumsuz yorumlarda bulunacak, bulunmalıda böylece eksiklerini görüp doğru şekilde kendini geliştirirsin.bu sporu kimim için yaptığını kendi kendine sormalısın bence.

omer41 dedi:
DEDİM YA sıcak 42 çekecem resmini 40 a iyi diyorsan 42 ye süper dersin heralde adrenalinshot
Süper demem çok iyi derim...Fazla abartma kendini bence sonra hüsrana uğrarsın.Biraz alçakgönüllü olmayı dene megolaman insanlar çoğu kişinini pek hoşlaşmadığı insanlardır!!! ;)

Bir tartisma olmus, mesajlar silindi.

PM gönderildi.

))

basrıların devamını dılerız kardes koaly gelsın benım amacım dansın send e:D anlasılan benım amacım 120 kusur kıloya cıkmak su an 85 ım durmadan kılo verıyorum alıyorum hızlı verıp hızlı alıyorum askerden gelınce kılo aldırıcı ek vıtamınler almayı dusnuyorum ama onumde askerlık var:Do bır bıtsın :D ne seı basarılarının devamını dılerım baba

Back
Yukarı