• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 Aya Yakındır Yapıyorum...Yaşım Daha Yeni 17 Oldu :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omer41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ona zayıf değil define diyolar karasan ... gram yağsız olmak böle oluyor..bulk olmaktansa öyle olmayı tercih ederim.yaşım 17 ;),kollarım sıccak 40...günde 6 öğün yiorum sırf proteinli besleniom..yanında karbonhidrat..ölçülü tabii..yağsız büyümek böle bi duygu teşekkürler...fazlası olanlar utansın;)

edit (saydam):bu durum herkesin kendi tercihi ömer yazilarin daha seviyeli olsun

Bi sakin ol Ömer, bende 17 yasimda 1.83-1.84 civarindaydim, kilomda 82 idi, ve kollarim 40 santimdi.
ve emin ol, kimse bana ufak tefeksin demiyordu,ancak senin dar bir görüntün var.
Definisyon nedir iyi bilirim, sen bana öğretebilecek biri değilsin, zira define olmak icin iyi bir kas kütlesi de gerekir, ortada elle tutulur, omuz, sırt ve üst göğüs yokken sen bana neyin definisyonundan bahsediyorsun?
Yaşına göre kabul edilebilir eksiklerin var, ama şiddetle kütle yapmaya ihtiyacın var.
Benden sana söylemesi...

no comment

selam,

Yorum yazmayacagim ama birseye dikkat et derim. Gelisme ve boyunun uzama donemi devam ediyor bu yuzden uzerine cok agir kilolar almani tavsiye etmem. surekli bir sekilde agir kilo alirsan yukaridan, boyunun uzamasini engellemis olursun. Ileride istedigin kadar gelisme sansi elinde ama boyunu bir daha uzatamazsin Bru$ Lee olursun.

Re: no comment

Bru$ Lee olursun.[/quote]

o da güzel :lol: :lol: :lol:

klas olmuş

kardeş gerçekten şuan için güzel. buhırs ve azimle devam edersen daha iyi olacaktır... başarılar!

kanka aramıza hoşgeldin de şu flexor un yazılışlını düzeltin artık be kardeşim

bence sadece göğüs

arkadaşım iyi çalışmışsın ama kendi düşüncem omuz ve kolada önem vermen gerekir.
dokuz aya iyi bir kol ve omuz sığdırabilirdin...

Ömer çok kol çalışınca kafana kan gitmiyor heralde, bir hafta önce kolların sıcak 40 santimdi, bir haftada maşallah 2 santim arttırmışsın, yok mu arttıran...
Aşağıda bir hafta önce yazdığın yazı var...

Ona zayıf değil define diyolar karasan ... gram yağsız olmak böle oluyor..bulk olmaktansa öyle olmayı tercih ederim.yaşım 17 ,kollarım sıccak 40...günde 6 öğün yiorum sırf proteinli besleniom..yanında karbonhidrat..ölçülü tabii..yağsız büyümek böle bi duygu teşekkürler...fazlası olanlar utansın;)

omer41 dedi:
kol sıcak 42..omuzlarda yawas yawas saol..

Yazmıyım yazmıyım diyorumda

oeeaahhhh yanı...

Ne 42 si yahu....

Kım kımı kandırıyor,cocukmu var burda?

Bilemiyorum kur yapıp bir şey elde edemedigin aksıne sorunlarla ugrastıgın için(sivilce vs) bunu kompleksmı yaptın bilemiyorum ama lutfen yazdıklarına dikkat et omer arkadaşım...Karasana verdigin cevapda hiç hoş değildi...

ben neyin hoş olup olmadığını bilirim.bu 1 . 2 bizde yalan yok sıcak 42 cıktı . kürde olduğumu söylemiştim. 3 .çeker yollarım herkez yazdıklarınıda geri alır. ilk idmanımda ölçüp yollayacam..Göğüs kafesimi dar diyenler görecek bakalım..Burda Yavuz Oymak'ın hocalarıyla çalışıyorum ben..Bu sitedeki en sağdaki resimdeki şahıs..O kişiler beni çok beğeniyor ve yetiştiriyor bi bu foruma yaranamadık hadi hayırlısı :) görecez bakalım..Yalanmı gerçekmi?:) Çocuk mu kandırıyorsun demişsin ne cocuğum ne cocuksun resimde görürsün;)

omer41 dedi:
ben neyin hoş olup olmadığını bilirim.bu 1 . 2 bizde yalan yok sıcak 42 cıktı . kürde olduğumu söylemiştim. 3 .çeker yollarım herkez yazdıklarınıda geri alır. ilk idmanımda ölçüp yollayacam..Göğüs kafesimi dar diyenler görecek bakalım..Burda Yavuz Oymak'ın hocalarıyla çalışıyorum ben..Bu sitedeki en sağdaki resimdeki şahıs..O kişiler beni çok beğeniyor ve yetiştiriyor bi bu foruma yaranamadık hadi hayırlısı :) görecez bakalım..Yalanmı gerçekmi?:) Çocuk mu kandırıyorsun demişsin ne cocuğum ne cocuksun resimde görürsün;)

Ben senden daha uzaga işerim...

Anlayana 8)

Karasan dedi:
Ömer çok kol çalışınca kafana kan gitmiyor heralde, bir hafta önce kolların sıcak 40 santimdi, bir haftada maşallah 2 santim arttırmışsın, yok mu arttıran...
Aşağıda bir hafta önce yazdığın yazı var...

Ona zayıf değil define diyolar karasan ... gram yağsız olmak böle oluyor..bulk olmaktansa öyle olmayı tercih ederim.yaşım 17 ,kollarım sıccak 40...günde 6 öğün yiorum sırf proteinli besleniom..yanında karbonhidrat..ölçülü tabii..yağsız büyümek böle bi duygu teşekkürler...fazlası olanlar utansın;)

Ömer41, 41 cm. yi es geçtin, direk 1 haftada 40cm. den 42 ye çıktın. Yağlı bile böyle büyünmez ki be kardeşim hatta synthol falan bassan anca yani. Neyse Ömer emin ol bu yazdığımda seni ezmek veya seni beğenmemek gibi bir hedef yok, sadece 8 gün içinde sıcak kol ölçüsü olarak 40 tan 42ye çıktığını iddia etmen komik oldu, Karasan iyi bir gazetecilik yaptı ve çok zor olmasa da senin gözünden kaçmış olacak herhalde, 1 haftalık mesajı buldu çıkardı. Buna ne diyeceksin, bir insanın 2 cm. kol büyümesini 1 haftada yaşaması normal mi? Hem de bu insan 40cm. den 42cm. e çıkıyor, lütfen.

Ömer41 bence iyi bir vücut yapmışsın.Sen insanlara en iyi cevabı resimlerinle ver.Kolunu ölçerken çek resmini yolla.Utandır milleti.İnsanların karakterini bilemezsin.Senin için iyi yada kötüyü istediklerini bilemezsin.Sinirlenme ve cevabını vücudunla ver bence.Başarıların daim olsun.

Back
Yukarı