ilk videonuz da güç olarak iyisiniz. çok deyil ama iyi.
kuvvet olarak çok güçlüsünama vücudun o ağırlığı kaldırmana göre zayıf geldi.
Ben 20 kg lik barı zor kaldırıyorum ama vücudum senin 2 katın diyebilirimBu yağlarından kaynaklanıyo
Sakın yanlış anlama yani ne kadar yüksek ağırlık kaldırdığın önemli değil ne kadar çok kaldıra bildiğin önemli bence![]()
Ben 20 kg lik barı zor kaldırıyorum ama vücudum senin 2 katın diyebilirim
merhaba, poz videomdaki vücuttan suan için memnunum çünkü bu işi bu aralar pek sürekli yapamıyorum ve hak ettiğim vucudun suanda bu oldugunu dusunuyorum.bu vucut cok aralar gordu.Ve bu sporda duymuşsundur bulk sezon diye birşey var kasları parçalamak istesem çok rahat parçalarım merak etme ama biraz daha hacimlenmek istiyorum bu yuzden 4 tekrara kadar dusuruyorum hareketlerimi.bir yıl aradan sonra bu kiloları basmam benım ıcın cok ıyı bır başarıdır.sende yorum yapacaksan dogru durust yorum yap yanı olumsuz eleştiri yapmak var birde yıkıcı eleştiri yapmak var.olumsuz eleştiri tabiki yapabilirsin ama neyse umarım anlamışsındır.ben poz videosu koyarken bakınız vucudum paramparça demedim değilmi?bana su sekılde calış su hareketlere kosuya vs. agırlık ver demek daha yeroınde olurdu.
saygılar...
vücut geliştirme özgüveni artırır kendini beğenmişlikbaşka birşey 2 katı değil yarısı kadarsın abartıpta komik olmakuvvet olarak çok güçlüsünama vücudun o ağırlığı kaldırmana göre zayıf geldi.
Ben 20 kg lik barı zor kaldırıyorum ama vücudum senin 2 katın diyebilirimBu yağlarından kaynaklanıyo
Sakın yanlış anlama yani ne kadar yüksek ağırlık kaldırdığın önemli değil ne kadar çok kaldıra bildiğin önemli bence![]()