Mahmutkrdnz
Üye
Rich Piana nın videosu hakkında ne düşünüyorsunuz.Natural sporcularda ters tepebilir mi.16 protein shake nasıl olacak mesela Süt+yulaf+muz+whey yapıyoruz normalde ufak shakeler mi olacak.
anlamadımBi kere denemeyi ogrenin eger dogru sekilde nasil yapacagimi ogrenebilirsem direk dusunmeden uygulayacagim
cidden cahile laf anlatmak çok zor. İstersen 50 tane shake iç kolun 28 e geri düşer denemesi beleşBu adamin sozunu dinleyerek haftada 2 3 defa kol calisiyordum ve 28 cmden 36 cmye cikardin 2 3 ay gibi kisa bir surede ondan sonra kola verdigim agirligi biraktim diger bolgelerle ayni esitligi sagladim eger gercektende dogru bir sekilde uygularsam basari sagliyacagimi dusunuyorum zaten suan 1 senemi sadece deneme sinamaya adadim eger bir sey bana basari getirecekse ve inaniyorsam gercekten yaparim ve yapicam da sadece nasil yapmam gerektigini tam anlayamadim shake derken sadece protein tozundan mi bahsediyor neyden bahsediyor anlamadim ve yapicam bunu verim alacagimada simdiden inandim
28 den 36 ya geçmeyiniz zaten olağan bir şey ? ilk ay kas kazanımı maksimum seviyede olur zaten + kolda hacim kazanmanız sırf kas kütlesi değil yağ da illaki vardır.Bu adamin sozunu dinleyerek haftada 2 3 defa kol calisiyordum ve 28 cmden 36 cmye cikardin 2 3 ay gibi kisa bir surede ondan sonra kola verdigim agirligi biraktim diger bolgelerle ayni esitligi sagladim eger gercektende dogru bir sekilde uygularsam basari sagliyacagimi dusunuyorum zaten suan 1 senemi sadece deneme sinamaya adadim eger bir sey bana basari getirecekse ve inaniyorsam gercekten yaparim ve yapicam da sadece nasil yapmam gerektigini tam anlayamadim shake derken sadece protein tozundan mi bahsediyor neyden bahsediyor anlamadim ve yapicam bunu verim alacagimada simdiden inandim
aynen. Ki saf kas kütlesi bile olsa 3 ayda 8 cm artmışsa bundan sonraki 3 ay da 36 dan 44 e çıkarsın ben sporu bırakcam28 den 36 ya geçmeyiniz zaten olağan bir şey ? ilk ay kas kazanımı maksimum seviyede olur zaten + kolda hacim kazanmanız sırf kas kütlesi değil yağ da illaki vardır.
Geçmiyor 40 dan sonra milim milim artıyor 55 kg z 50 kg düz barım 46 cm pumpsız + yağlı yani yağ oranı 13 veya 15 diye tahmin ediyorum tabi ara vermemde etkili oldu ama benimki durdu o yüzden kilo verip define olucağım keşke hep 3 ayda 8 cm artsaaynen. Ki saf kas kütlesi bile olsa 3 ayda 8 cm artmışsa bundan sonraki 3 ay da 36 dan 44 e çıkarsın ben sporu bırakcam![]()
AHSJHAFSJHSAHJFSAHJFASHJFHAJSAFSBu adamin sozunu dinleyerek haftada 2 3 defa kol calisiyordum ve 28 cmden 36 cmye cikardin 2 3 ay gibi kisa bir surede