• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık düzenli çalışma+beslenme=13kg

vücut harika diyebilirim simetride çok güzel ayrıca karın bölgesi ayri bir güzel olmuş adonisler felan bu azim ve hırsla devam edersen bence çok güzel yerlere gelirsin gelecek bb hayatında başarılar diliyorum (bu arada pozlarda çok sert bakmışsın :D )

saygılar...

vay be 7 ayda süper ya insanın bu kadar sürede bunu yapabildiği sonucuna inanası gelmiyor. işte beslenme ve herşeyin planlı programlı yapılmasının en güzel sonucu.
dostum yaklaşık 10 aydan beri yapıyorum ama inan iş hayatı vs. derken şu beslenme olayına tam olarak bir ayar getiremediğimden dolayı senin 3 1 kadar olamadım. bu kadar düzensiz beslenmeme rağmen bir tek çizgi çıkardım diye karnımda dünyalar benim oldu.
neler tavsiye edersin benim için

şöle örnek veriyim sabahları 5 yumurta inan yiyemem. yani hem yumurtayı o kadar sevmiyprum hem de yani sabah kahvaltısı gibi düzeni olmayan bir adama 5 yumurta ye demek aman allahım işkence gibi bişey

ben sana kendimle ilgili şöle bir bilgi vereyim sen tavsiyelerinle yönlendirebilirsin.

sabah: gevrek, müsli karşımı + protein tozlu süt + keçi peyniri

öğlen: iş yerinde yemek listesinde ne varsa ondan yağsız olmasına özen gösteriyorum ama ne kadar çabalasam da bir yere kadar max 1 ekmek

ikindi: ton balığı

akşam: evde ne çıkarsa ama tavuk ve pilav çok yenir.

inan şimdi şu durumda senin listene bakınca ben bitmişim dostum kesinlikle.

Ultima Whey Protein
ve Universel 3001 amino acid kullanıyorum ne önerirsin hatlarımı belirginleştirmem lazım yanlış giden bişeyler var senin 7 aylık çalışmanı görünce

ya abi bu vücüt yedi ayda nasıl böyle oluyor anlamıyorum enjeksiyon şeklinde iğne ile ilaç filan alıyorsunuz değilmi belirli bölgelerinize gerçekten merak ediyorum?? sadece whey protein alınarak aypılan bir vücüt değil gibi duruyor ?

ya abi bu vücüt yedi ayda nasıl böyle oluyor anlamıyorum enjeksiyon şeklinde iğne ile ilaç filan alıyorsunuz değilmi belirli bölgelerinize gerçekten merak ediyorum?? sadece whey protein alınarak aypılan bir vücüt değil gibi duruyor ?

Her ay sadece animallar ve protein tozu zaten 600 lira falan yapıyor. O kadar paran varsa, arkadaş gibi iyi çalışıp yediklerine dikkat edersen sende yaparsın.

Karın bölgesi için kullandığınız supplementi öğrenebilir miyim ?

karın bölgesi için supplement diye bir şey olmaz dostum. Supplementler gıda takviyesidir ve vücudun protein karbonhidrat gibi ihtiyaçlarını karşılamada beslenmeye ek olarak kullanılır.

Güzel bir karına sahip olmak için yağlanmaktan kaçınacak şekilde beslenmeli ve karın antremanlarına gereken önemi vermelisin.

arkadaşım öncelikle çok başarılı bir çalışma yapıssın tebrik ederim fakat 1.5 yıldır vg yapırken düzenli olarak hangi aydan sonra kilo aldın? cevaplarsan sevinirim..

o kadar çok supplement var ki...ben sadece kaliteli bir protein tozu alıp.iyi besleniyorum...inşallah olur zamanla yavaşta olsa

o kadar çok supplement var ki...ben sadece kaliteli bir protein tozu alıp.iyi besleniyorum...inşallah olur zamanla yavaşta olsa

Ben, çok fazla ek besin kullanan insanlar gördüm fakat bu süre zarfında bu kadar iyi bir gelişim gösteren bir kişiye şahit olamadım. Bu demek oluyor ki prontobasso'nun gelişimi üzerinde ilk faktör ek besin çeşitliliği ve bolluğu değil, şahsın kendi iradesinin mükemmelliği. Gördüğünüz gibi konu içerisinde birçok kullanıcı ''steroid'' kullanıldığını bile düşünmüş halbuki resimlerini paylaşan şahıs daha sonra kür dahilinde bir fotoğrafını daha paylaşmış. Maalesef insanlar yorum yaparken yorum yaptıkları konuyu kavramaya hiç uğraşmıyorlar, sizin için söylemiyorum.

Prontobasso'nun güncel halini çok merak ediyorum.

değil kocum takma sen sporunu yap gereksiz yere kendi egosunu tatmin için sallamıs arkadas sen sporunu yap aceleci davranma istediğini alırsın iğneler iyi geliştiriyo diye de iğneye bulaşma o en son iştir ama gerçek ve daha iyi bi adele istiyosan bu kullandığını söylemeyen arkdas gibi kullanabilirsin yalnız doğru yerde doğru zamanda doğru hocayla ;) kazıklanmadan

ben bişeyi merak ediyorum 3 aydır yapıyorum bu sporu arkdaşımızın yaptığı antremanda bench press için 8 set den bahsetmiş ağırlık 40kg dan açmış 80 e kadar gidiyor.benim ise inanın bende kendimi sonuna kadar zorluyorum göğüs antremanımı söyleyeyim
üst göğüs press(multi press mahhine diye geçiyo snırım) 5x10 verdi hoca
boş bar 20kg
boş bar x10 yani 20kg
1.30kg x10
2.35kg x10
3.35kg x10
4.35kg x10
5.35kg x10
6.40kg x10 bu yardımcı çağırıyorum son 2-3 te kalabiliyorum ve bunu setler arası max 1dk dinlenmeyle yapıyorum
aynı ağırlıklarla bench press
son olarak bench fly 5x8 verdi hoca ben 12.5kg lık dumblee ile 1 yada 2 set 8 yapmaya çalışıyorum bu tam olmuyo ama çok zorluyo 2 set tamda yapsam yarımda kalsa 7.5kg ile üstüne yine 5x8 yapıyorum bu benim göğüs antremanım ve sumplement kullanmıyorum.şimdi okuduğum zmaan moralim bozuluyo hiç ağır kaldıramıyorum ama vücudumu zorladığımı düşünüyorum + linkte verdiğim kendi resimlerim yorumlarda göğüs hakkında olumlu eleştiriler yapılmış ben şimdi antremanın hakkını tam verdiğimi düşünürsem sizece yanlış mı olur
yaş 19
kilo 68-69
boy 183
bel:78

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/3-ayl-k-body-building-t34212.html

Back
Yukarı