7 ay body yapmanın zararları

boy konusunda kesin birşey diyemem ama en az 5 yıl daha erken öleceğinden emin olabilirsin
çok vurucu olmuş bu:) konuyu açan arkadaşım için söylüyorum: vücudu şimdiden fazla zorlama-kaslarını eritme belli bi seviyeye kadar sonra tekrar başlarsın ben de yeni başladım bu spora henüz 15 yaşındayım dediğim gibi fit bir vücuda ulaşıp askıya almayı planlıyorum boyun kısa kalmaz fazla zorlamadıgın sürece merak etme bir an önce sigarayı bırak..

yaş 18 (24gün sonra 18 olucam ) boy 1.84 leg press omuz press birde ayakta barbell curl yaptıgım hareketler bunlar cidden boy uzamasına negatif yönde etki ediyor mu eğer öyleyse leg press ve omuz pressi bırakıp barbell curl içinde başka şekillerde deniycem

her şey sağlıklıbir yaşam ve spor yapmak adına olmalıdır. bunu unutma eger sırt bolumunde problem varsa ona gore bir program uygula. unutma saglıklı yasam için yapıyorsun. bu sporu yaparken baska bir amacın olmamalı. yani olabilirde aslında eger varsada bazı seyleri goz onunde bulunduracaksın.

bak sigara gürbüzlüğü engeller diye bi karikatür vardı çok doğru sigarayı bırak sporuna devam et derim ben genetiğinde ne varsa boyun o olacaktır ama sigara gelişimi kesinlikle durdurur kendimden biliorum 13 yşında sigarayla tanıştım ve boyun 1.79 du 6 yıl geçti boyum 1.81 örnek ortada

bak sigara gürbüzlüğü engeller diye bi karikatür vardı çok doğru sigarayı bırak sporuna devam et derim ben genetiğinde ne varsa boyun o olacaktır ama sigara gelişimi kesinlikle durdurur kendimden biliorum 13 yşında sigarayla tanıştım ve boyun 1.79 du 6 yıl geçti boyum 1.81 örnek ortada

istisna olabilr ergenliğe erken girmiş olabilrsin

Back
Yukarı