sleepwalker
Üye
ben 15 yaşındayım yani liseye yeni geçtim.7 ay body yaptım boyu kısaltcak hareketlerden barbell curl ü ayakta yaptım bench yaptım ama squat falan yapmadım zaten yoktu o hareketler salonumuzda.
Uzun süredir araştırıyorum bu konuyu saygıdeğer hocalarım.Sitelere girdim forumları araştırdım ama istedigim cevabı alamadım hatta doktora gitcektim ama bulundugu ilde endokronoloji bölümü yok.
SORMAK İSTEDİKLERİM:
-7 ay boyunca body yapmak büyüme plaklarını kapatmış olabilr mi?
-Bunun dışında sigara içiyorum 3 aydır günde 5 tane falan bu gelişimi ne kadar engeller.(YANİ:kaç cm ve bu konuda çoğu kişi nasiyat ediyor ama benim öğrenmek istediglerimi söylemiyolar. )
-baba 1.78. anne 1.62. abim 1.82 ben 1.72 yim daha ne kadar uzarım sigarayı hesaba katarak?
-Sigarayı hesaba katmassak ne kadar uzarım sizce yada uzar mıyım?
NOT
süt ve yoğurt tüketirim beslenmeme falan dikkat ederim.) kilo 60
VÜCUT OLDUKÇA İYİ (ÇEVREMDEKİLERİN VE BENİM GÖRÜŞÜM) vücut konusunda biraz kalın kafalılık yaptıgımdan dolayı özür dilerim.
Uzun süredir araştırıyorum bu konuyu saygıdeğer hocalarım.Sitelere girdim forumları araştırdım ama istedigim cevabı alamadım hatta doktora gitcektim ama bulundugu ilde endokronoloji bölümü yok.
SORMAK İSTEDİKLERİM:
-7 ay boyunca body yapmak büyüme plaklarını kapatmış olabilr mi?
-Bunun dışında sigara içiyorum 3 aydır günde 5 tane falan bu gelişimi ne kadar engeller.(YANİ:kaç cm ve bu konuda çoğu kişi nasiyat ediyor ama benim öğrenmek istediglerimi söylemiyolar. )
-baba 1.78. anne 1.62. abim 1.82 ben 1.72 yim daha ne kadar uzarım sigarayı hesaba katarak?
-Sigarayı hesaba katmassak ne kadar uzarım sizce yada uzar mıyım?
NOT

VÜCUT OLDUKÇA İYİ (ÇEVREMDEKİLERİN VE BENİM GÖRÜŞÜM) vücut konusunda biraz kalın kafalılık yaptıgımdan dolayı özür dilerim.
Son düzenleme: