vicudundaki sivilcelerin sebebi nedir acaba ? agda ile killarini almissin ondanmi :S
Evet ağdadan ve özellikle bioder kullandıktan sonra oldu.
vicudundaki sivilcelerin sebebi nedir acaba ? agda ile killarini almissin ondanmi :S
Çok teşekkür ederim bilgiler için. O zaman brn bu programı haftaya gözden geçirip değiştireyim. Çünkü bu hafta başladım. Ayriyetten tekrar sayılarını da düzgün yapıcam.
Bir şey var kardeş bu hareketler fazla mı yoksa yerinde hareketler mi. Senin dediğin bölgeleri senin yaptığın gn çalıştırdıkmı ?
Hocam aklıma bir şey takıldı. Sen bu beslenme programında kaloriye dikkat ettin mi. Çünkü yulaf ezmesinde 100 gramda 370 civarı kalori var bu da günde sadece yulaf ezmesinden aldığımız kaloriyi 1500 civarı yapıyor. Bu aldığımız kalori vücudun ihtiyacı olan kalori miktarını ve ayrıyetten protein içeriğiyle zengin olan bir maddeyi tavsiye etmen bunun için midir. Gerçi sen denemişsin olmuş orada bir süphe yok. 1 hafta sonra öncesi ve sonrası fotoğraflarımı koyacağım değerlendirirsen sevinirim
.
Kalori o kadar önemli değil dostum zaten 70 - 80 Kg lık bir sporcunun ortalama kalori ihtiyacı 3000 - 3500 önemli olan yağ almamak. Yulaf ezmesinde yağ yok.
Görüşmek üzere.
çok yanlış düşünüyosun özellikle hayvansal yağlar testosteron üretiminde kullanılıyor bi araştırma var bunla ilgili kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte çoğu kişi sadece carb-protein diyeti uyguluyor neymiş yarışmacılardan duymuş e bilader o adamın hormon sorunu yokki her halükarda çakıyorEvet katılıyorum ama bu program zaten defination için varolan yağımızı atmamız için yağ almamamız gerekiyor.
Ancak kütle programında çalışıyorsak büyümek için elbette abartmadan yağ almak gerekir.
Uzun süre yağsız beslenme değil aslında bizimkisi dikkat ederseniz pazar günü serbesttir. O yüzden her pazar günü 500 - 600 gram kilo alıp , bir sonraki hafta içinde tekrar 2 - 4 kg arası kayıp oluyor. Yani birnevi vucudu yanıltıyoruz.
Depresyon konusuna gelince zaten şu türkiye şartlarında depresyonda olmayan varmıdır merak ediyorum![]()
ya dostum benimde bir sorum olacak öncelikle gerçekten tebrikler harika iş çıkarmışsın soruma gelecek olursam ben sabah koşuyorum (salon falan değil) acaba mekik akşam çeksem olurmu yoksa koşudan sonramı mekik çekmelyim cevaplarsan sevinirim
ben henüz bu sporu 2 aydır yapıyorum ama yağlardan şikayetçiyim.. programının çıktısı aldım haftaya başlıyorum.. paylaşım için teşekkür ederim![]()
16yaşındayım yaşamayı seviyorum bu program bana çok ağır ama okuduklarımı göz önünde bulundurup ona göre yemek yiyeceğim, çok teşekkür ederim
ya dostum benimde bir sorum olacak öncelikle gerçekten tebrikler harika iş çıkarmışsın soruma gelecek olursam ben sabah koşuyorum (salon falan değil) acaba mekik akşam çeksem olurmu yoksa koşudan sonramı mekik çekmelyim cevaplarsan sevinirim
çok yanlış düşünüyosun özellikle hayvansal yağlar testosteron üretiminde kullanılıyor bi araştırma var bunla ilgili kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte çoğu kişi sadece carb-protein diyeti uyguluyor neymiş yarışmacılardan duymuş e bilader o adamın hormon sorunu yokki her halükarda çakıyor