6 Aylık Body Mecarası :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zyzz.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zyzz.

Yeni Üye
Merhaba ben Ahmet yaşım : 16

Body forumda 24 saat takılan birisiydim son 2-3 aydır hiç takip edemedim

forum u yeniden takip etmeye başlayacağım.

Forumdan edindiğim bilgileri kullanarak iyi bir vucud yaptığıma inanıyorum

kendi programımı kendim hazırlarım İnsanın kendi vücudunu en iyi kendinin tanıdığı inancındayım.

Evet spor salonuna gittim ama imkanlardan dolayı haftada 2 gün gidebilmek zorundaydım. Geri kalan günleri barfix şınav yaparak tamamlamaya çalıştım. Barfix te iyi olduğuma inanıyorum nizami 20-30 tane çekebiliyorum

ilk 2-3 ay beslenmeme çok iyi dikkat ettim sonra pek dikkat etmedim

pc de sorun olduğundan dolayı fazla fotoğraf çekemedim sırt pozum eksik ama sırtım oldukça iyi

1. ayım

6upyu.jpg

6uq23.jpg

3. Ayım

6uq8t.jpg

4. Ayım

74fgs.jpg

6. Ayım

f3vbh.jpg

f3v8z.jpg

NOT : HAYATIMDA HEP ZYZZ Yİ ÖRNEK ALDIM

Son düzenleme:
sende benım gıbı eko'sun dostum yasına göre güzel toplamıssın bence vücudu kılo alırsan bence cok guzel olur gainer almanda fayda var

OOOOOooooo demek 6 ay oldu ha ama vicudun iyi olmuş kardeşim ciddi diyorum ee kalkan33 e noldu yeni video çekecenmi?

EHehe artık video fln yok anca mr olimpia olursak :-P XD

Şu kamerayı halletsem bissürü poz vericektim

Son düzenleme:
Her yönünü özellikle çapkınlık konusunda zyzz sayesinde önceden hiç bi kızla çıkmamışken şimdi 3 kızla birden çıkıyom. Zyzz sayesinde özgüven kazandım hayatım daha bi heycanlı oldu. Çevremdeki herkes bana kaslı cocuk demmeye başladı XD kısaca haayatım değişti :-)

Kalkan seni görmek ne büyük şeref görmeyeli epey vicüt yapmısısn ha

Sağolasın beni unutmadığınız için siz saolun :-)

ne zaman zyzz gibi striptiz clublarda boy göstereceksin ?

konu açmak istiyorum yardım edermisiniz?
yeni üye olduysanız 1 haftalık deneme süresi boyunca başlık açamazsınız trollere, bot üyelere vs. önlem olarak böyle bir uygulama var lütfen başlık açmak için sürenizin dolmasını bekleyin..
edit: benden önce bilgi verilmiş şimdi görüyorum, teşekkürler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı