• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 Aylık Çalışma | Önce ve Sonra

Sizce Hangi Bölge Daha Çok Çalışılmalı ?

• Total voters
    393
  • Poll closed .
Hedefini ve metabolizmanı bilmiyorum ama 6 ay için çok daha iyi bir gelişme olabileceği düşünüyorum. biraz daha kilo alman gerek. en önemlisi ise diyetin. daha iyi gelişmemesinin nedeni bu konuda olan istikrarsızlık olabileceğini düşünüyorum. bu arada göğüs ve sırt çalışman faydalı olacaktır. karın biraz daha ertelenebilir. başarılarının devamını dilerim.

göğüs programımı değiştirdim. yorumlar gercekten onemli eksik yonlerımı gorebıldım. tekrar teşekkürler.

Gelişim gayet güzel olmuş. Darısı başıma diyorum. Benimde boy 1.79 ama kilo 64 kafa_ 2 ay oldu spora başlıyalı 60'tım başlamadan weight gainer yardımıyla 4 kilo aldım. Ama bahsedildiği gibi bi 75 kg vs. senin içinde iyi olabileceği düşüncesindeyim. Tavsiyelerinide bekliyorum. weightlifter
2 ay 'da 4 kg hiç fena değil hatta iyi bile sayılabilir.
tabi bunu yag olarakmı yoksa kas olarakmı aldın oda onemli.
ben ilk iki ay 2 kilo aldım.
ama baslangıcta 69 kiloydum ben.
metobilzma ve genetik cok onemli etkenler.
bence benden basarılı ilerliyosun.
onemli olan azim ve devamlılık. bunu der bunu bilirim.

gormemışım ama yardım istediğin bir konuda ınsanlarla ukala ve kendını begenmış konusman cok ilginç . ben genede ''fikrimi''yazıyorum ; koluna dıştan bakınca iç tarafa göre daha hacımlı duruyor . lying triceps , triceps kickbacks ve alternate biceps curl tavsiye ederim

Öncelikle şunu demeliyim fotoğraf çekilirken önceki ve sonraki pozlarını aynı şekilde yakalasaydın daha iyi olurdu çok hafif bişeyler olmuş yorumum şudur; şuan sana şuranı çalış demek bana pek doru gelmedi çünkü komple senin her bölgeni bacaklar dahil çalışman ve biraz daha oturaklı hale geldikten sonra eksik yerlerini sölememmiz doğru olacaktır çünkü daha başlangıçsın çalışman lazım eksiğin komple bir adele büyütme gerkli iyi çalışmalar kardeşim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:12 ----------

bu arada önceki yazılanları fazla okuyamadım ortalık karışmış :)

Öncelikle şunu demeliyim fotoğraf çekilirken önceki ve sonraki pozlarını aynı şekilde yakalasaydın daha iyi olurdu çok hafif bişeyler olmuş yorumum şudur; şuan sana şuranı çalış demek bana pek doru gelmedi çünkü komple senin her bölgeni bacaklar dahil çalışman ve biraz daha oturaklı hale geldikten sonra eksik yerlerini sölememmiz doğru olacaktır çünkü daha başlangıçsın çalışman lazım eksiğin komple bir adele büyütme gerkli iyi çalışmalar kardeşim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:12 ----------

bu arada önceki yazılanları fazla okuyamadım ortalık karışmış :)
teşekkürler yorumunuz için.
programlarımda değişiklik ve beslenme olarak değişikliğe gittim.
özellikle göğüs bölgesine ekstra özen gösteriyorum forumdaki yorumlardan sonra

dostum arkadaşlar zaten belirtmiş ama ben yine de yazayım. bence beslenmene daha çok dikkat et. benim gördüğüm kadarıyla biraz kilo alsan hiç fena olmayacak. ayrıca bugünden itibaren düzenli bir karın çalışmasına başlamanı tavsiye ederim. ilk başlarda zorlar ama 1-2 hafta içinde alışırsın. çalışmadığın zaman kendini rahatsız hissedersin. ben ilk fotoğraflarını göremedim o yüzden gelişim sürecini bilemiyorum ama şu anda geldiğin durum çok iyi şahsi görüşüme göre. biraz kilo alıp biceps ve triceps ve sırta biraz daha yüklen. zaten omuz ve göğüs çalışıyorsun besbelli. alacağın kilolarla o kaslarda da büyük değişimler görürsün. ama karın şart.
sana iyi çalışmalar. çok doğru yoldasın...

dostum arkadaşlar zaten belirtmiş ama ben yine de yazayım. bence beslenmene daha çok dikkat et. benim gördüğüm kadarıyla biraz kilo alsan hiç fena olmayacak. ayrıca bugünden itibaren düzenli bir karın çalışmasına başlamanı tavsiye ederim. ilk başlarda zorlar ama 1-2 hafta içinde alışırsın. çalışmadığın zaman kendini rahatsız hissedersin. ben ilk fotoğraflarını göremedim o yüzden gelişim sürecini bilemiyorum ama şu anda geldiğin durum çok iyi şahsi görüşüme göre. biraz kilo alıp biceps ve triceps ve sırta biraz daha yüklen. zaten omuz ve göğüs çalışıyorsun besbelli. alacağın kilolarla o kaslarda da büyük değişimler görürsün. ama karın şart.
sana iyi çalışmalar. çok doğru yoldasın...

çok saol yorumların için.
göğüs ve bel mide programımı değiştirdim.
günlük yediğim protein içerikli gıdalarıda arttırdım.
hocamlada konuştum işin özeti azim. anahtar kelime çalışamaya devam yani.

tşk.

2 ay 'da 4 kg hiç fena değil hatta iyi bile sayılabilir.
tabi bunu yag olarakmı yoksa kas olarakmı aldın oda onemli.
ben ilk iki ay 2 kilo aldım.
ama baslangıcta 69 kiloydum ben.
metobilzma ve genetik cok onemli etkenler.
bence benden basarılı ilerliyosun.
onemli olan azim ve devamlılık. bunu der bunu bilirim.

teşekkürler güzel yorumların için. Baya bi azmettim. Fakat karbonhidratla 25 günde 4 kilo artış gösterdi. Ama hiç belli etmiyor. Şuan kestim. Bi süre sonra tekrar kullanıcam.

dostum;
herkesin söylediği gibi gögüsleri şişirmelisin,gelişmen konusundaki olumsuz yorumları şu şekilde değerlendirmende fayda var; gelişme olduğu çok açık,azdır çoktur,bana kalırsa bu supplement,beslenme,çalışma vs. alakalı olduğu kadar genetik yapınlada alakalı.olumsuz eleştirilere bu şekilde bakarak ve moralini yüksek tutarak çalışmalarına devam et.
başarılarının devamını dilerim.

arkadaşım fazla bi değişiklik göremiyorum ve 6 ay gibi bir süre için çok eksik geldi bana :s Daha sıkı çalışmalısın bişeyleri yanlış yapmışsın heralde ...

Arkadaşım çok aham şaham bir gelişme olmasa da geliştirmişsin.Yemene içmene uykuna dikkat etmelisin.Unutma vücut geliştirme sporunda antreman 3/1 'ni karşılamaktadır.

Dostum fotolar biraz basık çıkmış çok ayırt etmek zor, ona karşın üst göğüslerin ve kanatlarına ve mide ye de zaman ayırırsan senin için güzel olur, tabi beslenme ve uykuyu söylemiş zaten arkadaşlarımız...

Back
Yukarı