man of east
Üye
ben 6 aydır düzenli body building yapıyorum
1.77 boyundayım, 75 kiloyum, yaş 17,
şu ana kadar kullandığım ilaçlar
MULTİPOWER-RED KİCK ve ULTİMATE NUTRİTİON- PLATİNİUM SERİES Protein
herneyse sadete gelelim bu antreman sürecinde ihmal ettiğim bazı kas grupları ve çok yüklendiğim bazı kas grupları olduğu mesela ön omuza hiç yüklenmezken arka omuza deli gibi yüklenmek gibi, aynı şekilde üs göğüse yüklenmezken normal göğüse çok yüklenmek gibi.. Hocam bana vücut geliştirmeye çok uygun olduğumu söyledi bel çevrem 74-75 cm geliyor vücudumun üçgenliği belli olsada bana bulk sın dedi ama çok cabuk geliştiğimi söylüyorlar arkadaşlarım 2-3 ayda okullar açılınca beni tanıyamadılar, hatta hep soranlar oluyo sen body mi yapıyorsn diye
mesela bench press te 42.5_____42.5 yani demirsiz 85 klogram 8 kere basabiliyorum ama dha sadete gelemedim birincisi kollarım sıktığımda 39-40 cm geliyor ama pek göstermiyorum normal ayakta Z barlan 20__20 demirsiz 40 kg basabiliyorum diyim, ama kollarımdan ben pek tatmin olmuş değilim daha çok ölçü almak istiyorum bide bazı spor salonu hurafelerinden bıktım artık mesela bana gelipte adamın biri yok yaptığımın yanlış olduğunu yok hafif basmam gerektiğini söylüyorlar. Ben eski hocamın sayesinde çabuk geliştiğime inanıyorum çünkü halla 1 yıldır yapıpta yapamıyanlar gördüm.
mesela özellikle kollardan ölcü almak isteyen birinin
*haftada kaç kere kol çalıştırması
*kaç önkol kaç arkakol girmesi
*set ve hareket aralarını kaç sn ya da dakika tutması ve özellikle çabuk gelişim için hangi ilaçları önerirsiniz?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:42 ----------
ve antreman programımı yazmayı unuttum
ilk gün Göğüs (4 hareket)- On kol(4 hareket) inanın yeni bacak çalışmaya başladm(3 hareket)
ikinci gün Omuz( 4 hareket) Kanat (3 hareket) arka kol(3hareket)
her antreman öncesi 200 mekiki saymıyorum( onada düzenli başlayalı 3 hafta oldu)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:45 ----------
ve yne bşey unuttum bütün hareketler istisnasız 4 set
1.77 boyundayım, 75 kiloyum, yaş 17,
şu ana kadar kullandığım ilaçlar
MULTİPOWER-RED KİCK ve ULTİMATE NUTRİTİON- PLATİNİUM SERİES Protein
herneyse sadete gelelim bu antreman sürecinde ihmal ettiğim bazı kas grupları ve çok yüklendiğim bazı kas grupları olduğu mesela ön omuza hiç yüklenmezken arka omuza deli gibi yüklenmek gibi, aynı şekilde üs göğüse yüklenmezken normal göğüse çok yüklenmek gibi.. Hocam bana vücut geliştirmeye çok uygun olduğumu söyledi bel çevrem 74-75 cm geliyor vücudumun üçgenliği belli olsada bana bulk sın dedi ama çok cabuk geliştiğimi söylüyorlar arkadaşlarım 2-3 ayda okullar açılınca beni tanıyamadılar, hatta hep soranlar oluyo sen body mi yapıyorsn diye

mesela özellikle kollardan ölcü almak isteyen birinin
*haftada kaç kere kol çalıştırması
*kaç önkol kaç arkakol girmesi
*set ve hareket aralarını kaç sn ya da dakika tutması ve özellikle çabuk gelişim için hangi ilaçları önerirsiniz?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:42 ----------
ve antreman programımı yazmayı unuttum
ilk gün Göğüs (4 hareket)- On kol(4 hareket) inanın yeni bacak çalışmaya başladm(3 hareket)
ikinci gün Omuz( 4 hareket) Kanat (3 hareket) arka kol(3hareket)
her antreman öncesi 200 mekiki saymıyorum( onada düzenli başlayalı 3 hafta oldu)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:45 ----------
ve yne bşey unuttum bütün hareketler istisnasız 4 set