6 ayda 50 kg öncesi sonrası.

Sizce 6 aylık diyet ve spor sonucum nasıl?

• Başarılı

Votes: 289 86,0%
  • Orta Karar

Votes: 30 8,9%
  • Başarısız

Votes: 17 5,1%

• Total voters
    336
  • Poll closed .
6 gün önce cekılmıs bır resim olumlu bir kaç yorum alınca eklemek istedi.

Bu gün alçıyı açtırdım film çekildi bir sıkıntı yokmuş kolumda zaten önlem için alçıya aldık dedi :) neden atel takmadık hocam sorusuna aslında haklısın cevabını alınca zaten hemen izin isteyip ayrıldım :) ama hala zorlayınca sızlama var kolumda ve 4-5 dakıka sürüyor kaburgam ve popomdada ağrı var :) heraey yolunda giderse 2 aralık ta başlamayı düşünüyorum . Saygılarımla ...

Gerçekten çok etkileyici bir azmin sonucu.Sormak istediğim birkaç soru var,öncelikle bazal metabolizma hızını hiç ölçtürdün mü? Ve birde burcun nedir merak ediyorum,böylesine azim muhtemelen bir toprak burcudur,büyük ihtimalde boğa :)

Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirsin. Resimler övgüyü hakediyo gerçekten bravo pack ler bile görülmeye başlamış. Sarkıktan filan bahsetme bence bi daha :D

Gözle görülmüyor ama elle muayine edildiğinde sarkmalar bariz belli zamanla sanırım azalıyorlar bakalım bence yazınki definisyondan sonra tamamen gidecekler gibi inşallah öle olur teşekkürler yorumlarınız içinde:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:28 ----------

Gerçekten çok etkileyici bir azmin sonucu.Sormak istediğim birkaç soru var,öncelikle bazal metabolizma hızını hiç ölçtürdün mü? Ve birde burcun nedir merak ediyorum,böylesine azim muhtemelen bir toprak burcudur,büyük ihtimalde boğa :)

O tartıdaki ölçüm cihazları 1800 küsürlerde çıkarıyor ancak tsh ve t4 testi yaptırığım sırada doktorum bana günde vücudun 1300 civarı yakar demişti ama neye dayanarak söledi bilememiyorum :( günde 2700 kalori alıyorum şu anda ama onu 3200 e cekmeye karar verdim :) burcumda terazi 6 ekim doğumluyum :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:31 ----------

gerçekten tebrik ederim bence estetiği sadece şu tüyler bozmuş :)

İstediğim vücuda gelemesem bile yaklasmış olduğum il fırsatta lazere gidicem büyük ihtimalle ise bu yazıda ağda ile atlatıp seneye eylül başı gibi tamamen kurtulucam :) o zaman kadar da bir 4 kg felan kas alabilirsem çok daha iyi olacak 10 ay var var ama her ay aynı şekilde iyi sonuç alırım inşallah ilerleyen zamanlarda gelişim yavaşlayacağı için açıkcası endişeliyim :(

İstediğim vücuda gelemesem bile yaklasmış olduğum il fırsatta lazere gidicem büyük ihtimalle ise bu yazıda ağda ile atlatıp seneye eylül başı gibi tamamen kurtulucam :) o zaman kadar da bir 4 kg felan kas alabilirsem çok daha iyi olacak 10 ay var var ama her ay aynı şekilde iyi sonuç alırım inşallah ilerleyen zamanlarda gelişim yavaşlayacağı için açıkcası endişeliyim :(

o allahın emri zaten bi yerden sonra yerinde saymak ya da daha az verim almak gayet normal ama moralini bozma sakın aynen devam et :) başarılar

o allahın emri zaten bi yerden sonra yerinde saymak ya da daha az verim almak gayet normal ama moralini bozma sakın aynen devam et :) başarılar

Aynı şekilde devam zaten ama sizlerin bu olumlu yorumları beni cidden çok motive ediyor çok sağolun :)

bench_O

hocam tebrik ediyorum , güzel değişim devamı gelir inşallah... bende 23 kilo vermiştim zamanında :) sarkma gibi bi problemim olmadı hiç

tebrikler gerçekten helal olsun :)
lütfen yazım kurallarına uyalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son resimleri ekledim. SEni tanimasam son resimlere inanmam. Idolsun yeminler olsun. Durmak yok yola devam.

Çok sağol brhmcr senin ve thetramp'ın özverili davranışları ilgisi alakası olmasa çok zor. Hemde başlarda çok kahrımı çektin gerçekten çok teşekkürler.

Mehmet son resim tek kelime ile süper, günde 1-2 kere bakıyorum motive olmak için :) .. Resimlerin devamı gelsin idolümsün. 8 ayım oldu 130'dan 85'e gelebildim...

Son düzenleme:
Son kazadan sonra ve Kıbrıs tatilinden sonra çok büyük darbe aldım ama en yakın zamanda toplayacağım inşallah.

İyi düşünceleriniz içinde çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...

1 Aralık itibari ile 90.5 Kg 97 cm bel ölçüm vardı.

Bu gün itibari ile 85.3 Kg ve 92.5 cm bel ölçüm var.

9 Günde verilen tüm kg yağdan. Kas kaybı yaşamadan 150 Gram Kas artışı sağlamışım.

Saygılarımla...

çok süper bir değişim olmuş
benimde hayallerimdeki olay tam anlamıyla bu
seninde maziinden faydalanıcam baya belliki teşekkürler o yüzden :)

Back
Yukarı