Emrenody35
Üye
Hadi evladım başka kapıyaadamın zekasından şüphe duyuyorduk hormonlardada sorun çıktı iyimiabisi doktora git testosteron hormonuna baktır senin temel sorunu buldum hadi gene iyisin.

Hadi evladım başka kapıyaadamın zekasından şüphe duyuyorduk hormonlardada sorun çıktı iyimiabisi doktora git testosteron hormonuna baktır senin temel sorunu buldum hadi gene iyisin.
Azim hırs meselesi demekki ben az görüyorum 6 ayda 9-10 cm aşağısını bundan sonra ona göre basıcam zaten10 ay oldu 3 cm genişledi lan kollarım . ibret aldım
beslenme 0Hadi evladım başka kapıya![]()
Senib gibi 10-15 kişiden iyi antrenman yaptıgıma eminim sadece beslenme konusunda günde 160-165!gr protein almam gerekirken 120-130 gr alabiliyorum onun dışında sorunum yok[DOUBLEPOST=1419894043][/DOUBLEPOST]beslenme 0
antreman 0
sonra neden gelişemiyorum çıldırıcam bu zihniyette olduğun sürece yaşadığına şükret![]()
Evet gülüm benim isteyeceksen en iyisini isteyeceksin benim sizler gibi küçücük hayallerim yok malesef en iyisi olacak6ayda 9-10 cmden aşşağısı az öyle mi ? lhdsljdhqsıugqwjdbndklsc tamam sakinim
Senib gibi 10-15 kişiden iyi antrenman yaptıgıma eminim sadece beslenme konusunda günde 160-165!gr protein almam gerekirken 120-130 gr alabiliyorum onun dışında sorunum yok[DOUBLEPOST=1419894043][/DOUBLEPOST]
o kadar iyi antreman bilgisine sahipsin ki biceps gibi küçük bir kasa 5-6 hareket giriyorsun oda yetmiyor 4 setten fazla maşallah diyelim zekana nazar değmesin