6 ay oldu gelişim yok

Yav bu supplement, steroid vs. kullanınca sabah gözümüzü açarken lazar angelov gibi mi uyaniyoruz.
Supplement=takviye ben mi yanlış biliyorum yav.
Herşeyi bunlardan mi beklemek gerek.
1 haftadır spora gidiyorum ama aylarca gidenler bunun farkında değil mi?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin 6 ayda yaptığını 1 yılda yapamayanlar var. Bu zihniyetle fazla bile yapmışsın. Klasik olacak ama beslenme bölümünü oku. Sucuklu yumurta yazıyorsun. Çok mu lazım bu? Karbonhidratı geçtim protein ağırlıklı beslenmen lazım. Önüne gelen herkes bir supplementtir tutturmuş gidiyor. Supplementlerle bu iş olsaydı herkes fit vücutla gezerdi.
Israrla anlamıyormusunuz arkadaş hocamda dedi zaten kol gelişimin çok iyi diye ama kol dışında adam akıllı gelişme yok omuz 6 ay önce 116 idi şuan 123 mesela

tamam da senin beklentin ne? 6 ayda 116 idi 123 olmuş. seni tatmin etmesi için kaç olması gerek en az?
Ben en azından 9-10 cm beklentim vardı ayrıca güç konusunda büyük eksigim var konudada belirttim 2 sene öncesinde. Çatlagım vardı el bilegimde 1 ay alçıda kaldı çıkardık daha sonra spora başladım ilk 3 ay problem olmadı son 3 aydır bilegim yüzünden 6 ay olmasına rağmen benchte maksimum 15-17 kiloluk barlar takabiliyorım iki tarafa 1 aylık çocuk 20-25 lere çıkarken en çokta bu koyuyor

yaw ya sen bizimle dalganı buluyorsun, ya da harbiden çıldırmışsın. 6 ayda kol 31den 38 çıktı diyorsun, omuz 116dan 123e çıktı diyorsun, sonra da "gelişim yok çıldırmak üzereyim" diyorsun.
çıldırma neden çıldırıyorsun?
gel buraya de ki, arkadaş benim kol 6 ayda 31den 38e çıktı. omuz da şu idi şu oldu, acaba daha iyi olabilir miydi, yoksa normal mi diye bi sor bakalım.
sonra de ki ben benchte 15 kilo takıyorum, nasıl arttırırım diye bi sor. ama çıldırmadan sor. bana kalırsa da sen bugün yarın bu sporu bırakacaksın. hem de çıldırıp bırakacaksın. ah siz gençler..

yaw ya sen bizimle dalganı buluyorsun, ya da harbiden çıldırmışsın. 6 ayda kol 31den 38 çıktı diyorsun, omuz 116dan 123e çıktı diyorsun, sonra da "gelişim yok çıldırmak üzereyim" diyorsun.
çıldırma neden çıldırıyorsun?
gel buraya de ki, arkadaş benim kol 6 ayda 31den 38e çıktı. omuz da şu idi şu oldu, acaba daha iyi olabilir miydi, yoksa normal mi diye bi sor bakalım.
sonra de ki ben benchte 15 kilo takıyorum, nasıl arttırırım diye bi sor. ama çıldırmadan sor. bana kalırsa da sen bugün yarın bu sporu bırakacaksın. hem de çıldırıp bırakacaksın. ah siz gençler..
Yav hadi gülüm başka kapıda abilik yap elaleme ben bu sporu bırakacak olsam aldıgım 500 lira paranın 300-350 lirasını takviyelere vermem kimsede olmayan azim ve hırs bende var bana göre az arkadaşım benim bilegimde sorun olmasa ben 100 kiloda girerim 120 de bilegimde sorun olmasa ben 6 ayda 10 cm geliştirmiştim bu kolu sana onun garantisini vereyim senin hayatındaki hedeflerin aklın gibi küçük belli ben en iyisi olana kadarda bu sporu yapmaya devam edicem emin olabilirsin hadi şimdi başka kapıya

Yav hadi gülüm başka kapıda abilik yap elaleme ben bu sporu bırakacak olsam aldıgım 500 lira paranın 300-350 lirasını takviyelere vermem kimsede olmayan azim ve hırs bende var bana göre az arkadaşım benim bilegimde sorun olmasa ben 100 kiloda girerim 120 de bilegimde sorun olmasa ben 6 ayda 10 cm geliştirmiştim bu kolu sana onun garantisini vereyim senin hayatındaki hedeflerin aklın gibi küçük belli ben en iyisi olana kadarda bu sporu yapmaya devam edicem emin olabilirsin hadi şimdi başka kapıya

Hitap tarzın, konuşma tarzın hiç hoş olmamış.

Bileğindeki rahatsızlıktan kaynaklı ağır kilolar kaldıramadığını kendin söylüyorsun zaten. 6 aylık süreçte de sen ne kadar zorladıysan kasını, ne kadar besin sağladıysan karşılığını almışsın. Demek ki en çok zorlanan bölge kollar olmuş; onlar da göstermiş kendini.

Çalışma şeklinden, beslenme şeklinden, önceki durumundan (rahatsızlıkların dahil) bilgi vermeden karşılık beklersen, aldığın cevaplar bile iyi.

Hitap tarzın, konuşma tarzın hiç hoş olmamış.

Bileğindeki rahatsızlıktan kaynaklı ağır kilolar kaldıramadığını kendin söylüyorsun zaten. 6 aylık süreçte de sen ne kadar zorladıysan kasını, ne kadar besin sağladıysan karşılığını almışsın. Demek ki en çok zorlanan bölge kollar olmuş; onlar da göstermiş kendini.

Çalışma şeklinden, beslenme şeklinden, önceki durumundan (rahatsızlıkların dahil) bilgi vermeden karşılık beklersen, aldığın cevaplar bile iyi.
Bileğim hakkında konumun içerisinde bilgi mevcut 2 sene geçmiş aradan çatlak ağrımaya başlıyor böyle işmi olur

Ölçî istiyorsan en fazla 2 hareket(büyük kas grupları için) 4 set X nizami kaldırabileceğin ennn yüksek ağırlık tekrar sayısı tükenene kadar + bol karbonhidrat

Ölçî istiyorsan en fazla 2 hareket(büyük kas grupları için) 4 set X nizami kaldırabileceğin ennn yüksek ağırlık tekrar sayısı tükenene kadar + bol karbonhidrat
Bunu bilmiyordum mesela pazuda düz bar z bar hammer pazu uzatma makinesi çekiç bükme ve konsantre yapıyordum 4 setten fazla sanırım

Ben en azından 9-10 cm beklentim vardı ayrıca güç konusunda büyük eksigim var konudada belirttim 2 sene öncesinde. Çatlagım vardı el bilegimde 1 ay alçıda kaldı çıkardık daha sonra spora başladım ilk 3 ay problem olmadı son 3 aydır bilegim yüzünden 6 ay olmasına rağmen benchte maksimum 15-17 kiloluk barlar takabiliyorım iki tarafa 1 aylık çocuk 20-25 lere çıkarken en çokta bu koyuyor
Bileğim hakkında konumun içerisinde bilgi mevcut 2 sene geçmiş aradan çatlak ağrımaya başlıyor böyle işmi olur

Buldum konu içinde nerede yazdığını 25. mesajda. Oraya gelene kadar ne diller dökmüşler sana.
Ayrıca 2 sene geçmiş olmasına rağmen spora başladıktan sonra ağrı tekrar başladıysa bununla ilgili "böyle iş mi olur" diye atarlı ergen triplerine gireceğine bir ortopedi uzmanına muayene ol. Burası onun yeri değil.

Buldum konu içinde nerede yazdığını 25. mesajda. Oraya gelene kadar ne diller dökmüşler sana.
Ayrıca 2 sene geçmiş olmasına rağmen spora başladıktan sonra ağrı tekrar başladıysa bununla ilgili "böyle iş mi olur" diye atarlı ergen triplerine gireceğine bir ortopedi uzmanına muayene ol. Burası onun yeri değil.
Ben doktora giderim gitmeainede sende en yakın sürede göz muayenesine git :) konuyu iyi oku erken davran göz şakaya gelmeZ

Merhaba artık çıldırmak üzereyim 6. Ayımı doldurmuş bulunuyorum fitnessta fitnessa optimum whey gold protein tozu ile başladım 2 kutu bitirdim daha sonra hardline 3 matrix ve xtend bcaa aldım onlarda 10 gün içinde bitecek adam akıllı gelişim neredeyse yok spora başladıgımda 70 kiloydum şuan 80 kiloyum kollar başladığımda 31 cm idi şuan 37-38 cm civarı diğer bölgeleri bilmiyorum hiç ölçü aldırmadım güç ve kuvvet açısından 3 sene önce sol el bileğim çatlamıştı 3 aydır bileğimin ağrısından ağırlık kaldıramıyorum 1 aylık insan benchte 20 -20 ağırlık takıp kaldırabiliyorken ben hala maksimum 15 veya 17.5 takıp kaldırabiliyorum gelişimim çok az psikolojik olarak çöktüm kolu çok önemsiyorum açıkçası hastalık gibi birşey vücudumda en önem verdiğim yer kol ve omuz elalem 1-2 ayda çok güzel gelişim gösteriyorken ben hala düzgün bir gelişim gösteremedim neler yapmam gerek psikolojik olarak çöktüm lütfen yardımcı olun.

Not : daha önce 100 kiloydum 6 ayda 65 kiloya düştüm göğüste ve karında sarkma oldu göğüslerim sabah kalkınca gelişmiş sert olarak gözüküyor ama yemek yedigimde vs ucu şişiyor hemen boş deri bildiginiz kafam çok bozuk bu arada haftada 6 gün gidiyordum pazar günü dinleniyordum sadece artık 4 e düşürdüm ölçü için

Merak etme göz sağlığım yerinde. Sadece yazdıklarının tutarlı olup olmadığını çözmeye çalışıyorum. 3 sene mi? Yoksa 2 sene mi?

15-16 yaşlarında bir ergen belliki spora yeni başlamış kendini Arnold sanıyor sucuklu yumurta yemeye devam et kas yapıcan ha gayret ama birazda aklını çalıştır abisi benden sana küçük bir öneri.

Back
Yukarı