Emrenody35
Üye
Merhaba artık çıldırmak üzereyim 6. Ayımı doldurmuş bulunuyorum fitnessta fitnessa optimum whey gold protein tozu ile başladım 2 kutu bitirdim daha sonra hardline 3 matrix ve xtend bcaa aldım onlarda 10 gün içinde bitecek adam akıllı gelişim neredeyse yok spora başladıgımda 70 kiloydum şuan 80 kiloyum kollar başladığımda 31 cm idi şuan 37-38 cm civarı diğer bölgeleri bilmiyorum hiç ölçü aldırmadım güç ve kuvvet açısından 3 sene önce sol el bileğim çatlamıştı 3 aydır bileğimin ağrısından ağırlık kaldıramıyorum 1 aylık insan benchte 20 -20 ağırlık takıp kaldırabiliyorken ben hala maksimum 15 veya 17.5 takıp kaldırabiliyorum gelişimim çok az psikolojik olarak çöktüm kolu çok önemsiyorum açıkçası hastalık gibi birşey vücudumda en önem verdiğim yer kol ve omuz elalem 1-2 ayda çok güzel gelişim gösteriyorken ben hala düzgün bir gelişim gösteremedim neler yapmam gerek psikolojik olarak çöktüm lütfen yardımcı olun.
Not : daha önce 100 kiloydum 6 ayda 65 kiloya düştüm göğüste ve karında sarkma oldu göğüslerim sabah kalkınca gelişmiş sert olarak gözüküyor ama yemek yedigimde vs ucu şişiyor hemen boş deri bildiginiz kafam çok bozuk bu arada haftada 6 gün gidiyordum pazar günü dinleniyordum sadece artık 4 e düşürdüm ölçü için
Not : daha önce 100 kiloydum 6 ayda 65 kiloya düştüm göğüste ve karında sarkma oldu göğüslerim sabah kalkınca gelişmiş sert olarak gözüküyor ama yemek yedigimde vs ucu şişiyor hemen boş deri bildiginiz kafam çok bozuk bu arada haftada 6 gün gidiyordum pazar günü dinleniyordum sadece artık 4 e düşürdüm ölçü için