6.5 Aylık değişimin devamı 10.ay ...!!!

abi ilk önce bulkmu yaptın yoksa fazla kiloları veripmi işe başladın bendede göbek varantrenörüm şişmanlama diyeti verdi değişim harika bi sormak istedim

Başarmışsın! Kendinle gurur duyabilrsin. İlk halinde özellikle dikkatimi çekti duruş bozukluğuda varmış bir miktar, sırt ve bacak kaslarınız uyanınca oda iyileşmiş. Sahsen ben hayran kaldım tebrikler.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başarmışsın! Kendinle gurur duyabilrsin. İlk halinde özellikle dikkatimi çekti duruş bozukluğuda varmış bir miktar, sırt ve bacak kaslarınız uyanınca oda iyileşmiş. Sahsen ben hayran kaldım tebrikler.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Efsane değişim olmuş dostum tebrikler. Yandan Henry Cavill'e yani Man of Steel deki elemana benzemişsin 3. fotografta yan yana olan :)

Başarılı değişim için tebrik ederim , yolunuzda başarılar...

zamanında sanırım vucudun yüzünden çok dlga geçilmiş ve bu sende psikolojik bi aşağılık komleksi yaratmış....yaptıgın her yorumda ve kendini anlatışında bu aşağılık kompleksi hissediliyor....şuan sanırım kendini mükemmmel görüyorsun fakat...vucudun gerçekten bukadar zamana göre çok kötü..vucudunu belki geliştirebilirsin ama ondan önce psikolojik destek alman şart olmuşş....kötü gelişim ama sanırım genetiğinde kötüü..zaten genetiğin kötü olmasa okadar kiloyuda almazdın sanırım..malesef sen şanssız doğanlardansın..geçmiş olsun

Cardio ve ağırlığı nasıl yaptınız ? Cardioyu ağırlıktan önce mi sonra mı yaptınız ? ağırlık olarak fullbody mi yoksa split mi yaptınız ?

yağ yemeyenlerıde anlamıyorum karbonhıdrat proteın gıbı oda bı ıhtıyacınız sanıyolarkı zeytın yagı yıyınce gobekde yaga donusuyor :D

Back
Yukarı