Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizim salonda 1.25 kilo ağırlık bulunmamakta internetten baktım çok pahalı alt tarafı 1 kilo ağırlık anlamadım sonra sadece 1 kilo olanlara baktım daha ucuzmuş onlardan alıp taksam 1 buçuk 1 buçuk 3 kilo artışı yapsam olurmu ?
Kardeş ben de aynı sorunu yaşıyorum salon sahibine söyledim öyle bi ağırlık olduğunu kabul edemedi adam ben de internetten alacağım. Fiyatlara baktım çok pahalı bu hafta ikinci haftam sadece bench arttırabildim o da (2.5/ 2.5)5kg biraz zorlasada çıkardım diğer haftalar sorun yaşayacağım bütün ağırlıklarda o yüzden temin etmek lazım
CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugün yaptım antremanda terlemedim sonuçta güç antremanı bench 45 girdim squat 50 girdim lat pulldown 40 tabi barla birlikte sonra 20 dk kardiyo yaptım ama bilmiyorum bu program yağ yakmada etkili olurmu zaten 1,25 kiloda bulamadım fullbodyemi dönsem