5x5

bizim salonda 1.25 kilo ağırlık bulunmamakta internetten baktım çok pahalı alt tarafı 1 kilo ağırlık anlamadım sonra sadece 1 kilo olanlara baktım daha ucuzmuş onlardan alıp taksam 1 buçuk 1 buçuk 3 kilo artışı yapsam olurmu ?

Kardeş ben de aynı sorunu yaşıyorum salon sahibine söyledim öyle bi ağırlık olduğunu kabul edemedi adam ben de internetten alacağım. Fiyatlara baktım çok pahalı bu hafta ikinci haftam sadece bench arttırabildim o da (2.5/ 2.5)5kg biraz zorlasada çıkardım diğer haftalar sorun yaşayacağım bütün ağırlıklarda o yüzden temin etmek lazım

CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

illa 2,5 olmasına gerek yok heralde ya 2 veya 3 kilo yapsakta olur 5 kilodan iyidir yani çünkü 1,25ler tanesi 35 lira en az 1 kilolar 5 lira felan :D

bugün yaptım antremanda terlemedim sonuçta güç antremanı bench 45 girdim squat 50 girdim lat pulldown 40 tabi barla birlikte sonra 20 dk kardiyo yaptım ama bilmiyorum bu program yağ yakmada etkili olurmu zaten 1,25 kiloda bulamadım fullbodyemi dönsem

Zincir kestirebilirsin.
İlk haftalarda 3 kg arttırmak gayet kolay ancak ağırlıklar 100+ olmaya başladığında 3kg arttırman çok zor olacaktır.

Back
Yukarı