Bro science dünyada bodybuilding camiası tarafından zaten sıklıkla kullanılan bir kelime. Sen ilk ağırsağlamdan duyduysan demek ki tüm bilgin türk kaynaklardan ibaret. Fitness ile ilgili türkçe veri sayısı çok az. İngilizce bilmiyorsan ve yabancı kaynakları takip etmiyorsan bu sporla ilgili bilgilerin çok kısıtlı demek. Tabi bu durumda ben olsam ben de bro olurdum. Bro değilim diyenlerden ve broyum diyenlerden bahsetmişsin. Bilginin doğruluğunu, söyleyen kişiyle ölçemezsin. Bu bilim ve felsefede mantık hatası olarak geçer ve mantık hatası yaparsan tezin çürümüş demektir. Genelde bu işe çok hevesli yeni başlayanlar bro değilim bilimsel araştırma vs diyor çinkü hevesliler ve araştırıyorlar. Onlar bro değil diye bütün bro olmayanları öyle sanıyorsun. Ama bu işi 5 yıl yapmış ve gerçekten bilimden yararlanmış, bro olmayan kişilere bakarsan 10 yıllık brodan daha iyi olduklarını görürüsün. Örnek: beytullah ve güray hoca, makine talha ...
He, hepsini geçtim. Spor konusunda değil, tüm konularda; bilime inanmıyorum, aklımla değil hislerimle hareket ediyorum diyorsan kapkara cahilsindir. Bilimi yalan hissettiğim şey doğru diyen bir kişinin aklından şüphe ederim.