Herkese merhaba 4 aydır fitness yapıyorum daha önce bir spor geçmişim yok 1.ay alışma hafif ağırlıklar 2.ay full body 3. ve 4.ay bölgesel olarak devam ettik hocaya ne kadar bölgesel çalışıcaz diyince gittiği yere kadar dedi, bende okuduğum makaleler izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla benim için full bodyin daha uygun olacağına kadar verdim ama kullandığım ilaç yüzünden 5 ay halsiz gezicem güç var ama enerji yok hiç bu yüzden hocanın verdiği programı zor çıkartmaya başladım bende hem ağırlık hem güç artışı programda az hareket oluşu yüzünden 5x5e başlamaya karar verdim, hareketleri iyice öğrenmeye çalıştım internetten vs salona gidincede ordakilerede sordum en sonda hocaya sordum göstersin diye hoca niye bölgesel çalışmıyosun kim öğretiyo size bu hareketleri bölgelselde 10 hareketi çıkartamıyosan 5 hareket yap her gün bi bölge çalış dedi daha iyi olur bunlardan dedi kızdı açıkcası, hareketleride hep yanlış gösterdi deadlifti yerden sadece belini kırarak alıyo siz hesap edin, böyle olunca açıkcası morelim bozuldu, şimdi sizce ne yapmalıyım 5x5e devammı yoksa bölgeselmi fbmi, fullbody çalışşsam çıkartamam hareketleri çok yorucu oluyor, değerli yorumlarınızı bekliyorum 5x5 devam et diyenler ek olarak hangi hareketleri ekleyebilirim tavsiyelerini bekliyorum şimdiden teşekkürler.