55 kg dan 70 e 4 aylık calısma

sende burda yanlış beslenme programı vererek kandırma o beslenme programı clean bulk dönemi sen dirty yapmışsın bariz belli bu neden yanlış veriyorsun millete[DOUBLEPOST=1438593122][/DOUBLEPOST]15 kilo almışsın biceps 25 cm ne abim ya

sende burda yanlış beslenme programı vererek kandırma o beslenme programı clean bulk dönemi sen dirty yapmışsın bariz belli bu neden yanlış veriyorsun millete[DOUBLEPOST=1438593122][/DOUBLEPOST]15 kilo almışsın biceps 25 cm ne abim ya
Kardeşim öncelikle yanlış anlamışsın şu an biceps 32 cm evet 15 kilo aldım insanları kandırdığım yok

15kg alması baki birşey biliyosunuz ki her bireyin sindirim sistemi ve metobalizması farklı çalışıyor. Göbek ve cevresinde bacaklarda baldırda yaglanması fazla olabilir ancak güzel bir diyet ve zaman (program) herşeyi cözer. Kimin ne dediği değil senin vücudunu iyi tanıman önemli.

15kg alması baki birşey biliyosunuz ki her bireyin sindirim sistemi ve metobalizması farklı çalışıyor. Göbek ve cevresinde bacaklarda baldırda yaglanması fazla olabilir ancak güzel bir diyet ve zaman (program) herşeyi cözer. Kimin ne dediği değil senin vücudunu iyi tanıman önemli.
kolay kilo alan biri değilim karın bölgesindeki yağları eritme konusunda bir öneriniz var mi kilo vermek istemiyorum fakat

Kilo vermeden yag mi yakmayi dusunuyorsun?
unut gitsin[DOUBLEPOST=1438712986][/DOUBLEPOST]Hatali beslenmenin cezasini cekeceksin.Nasil aldiysan oyle vereceksin

tabiki olacak.yapılan eleştirilere kızmışsın fakat kolun 25 cmden 32 ye cıktıysa şu an kolunun büyük bir kısmını yağ oluşturuyor.koldan 4 5 cm ye kadar kayıp verme durumun var.daha sonrasında planlı şekilde ilerlemeni tavsiye ederim

tabiki olacak.yapılan eleştirilere kızmışsın fakat kolun 25 cmden 32 ye cıktıysa şu an kolunun büyük bir kısmını yağ oluşturuyor.koldan 4 5 cm ye kadar kayıp verme durumun var.daha sonrasında planlı şekilde ilerlemeni tavsiye ederim
Kızdığımı da nerden çıkardın ben bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum tavsiyelerin için teşekkür ederim

Antrenman programina bakmadim ama sadece agirlik kaldirmak yerine degisik sporlarida yaparsan hem fit hem kasli bi vucudun olur.Bana gore surekli agirlik kaldirmak yanlis.Çik deniz kenarinda kosmaya basla.her gun kostugun sureye 5 dk ekleyip yediklerine dikkat etmeye calis.Vucut bir sure sonra kendini toplamaya baslayacaktir

4 ay önce 55 kiloydum celimsiz bir vücudum vardı 15 kilo aldım çok zor oldu ondan vermek istemiyorum şu sıralar koşmaya başladım iyi geleceğini düşünüyorum

Eger kilo olsun ne olursa olsun diyorsan sen bilirsin.ben de zayifim.fakat hedefim ayda 1.5-2 kilo almak.

Benim tepki gösterdiğim olay adamlar beslenme programını sormuşlar burdaki arkadaşta %100 hatasız clean bulk beslenme programı vermiş. Neden ? Sen dirty bulk yapmışsın neden clean bulk beslenme programı vermişsin . Eğer verdiğin programa sen uysaydın bu kadr yağlanamzdın

PicsArt_1439394024017.jpg
PicsArt_1439394079355.jpg
5. Ay bitmek üzere

sen evdemi çalışıyorsun
İlk 4 ay salonda evde devam ediyorum şuan[DOUBLEPOST=1439471222][/DOUBLEPOST]
55Kg olan halinizin fotograflarini atabilir misiniz
Bulamadım ama bakayım biraz daha bulursam atarım tabi şuan 70 kiloyum[DOUBLEPOST=1439471267][/DOUBLEPOST]
Clean bir diyetle yürürsen yağlar gider yavaş yavaş.
Var mı önerdiğin bir yemek programı

Tanrı Türk'ü korusun.

Back
Yukarı