Tabiki boks antrenmani agir kardio ve kuvvet icerir fit vucud dietle ilgili tamamenBoks hızlı kilo verdirirmi? Ve fit vücut yaparmı
Mesaj attim dostum[DOUBLEPOST=1479199647][/DOUBLEPOST]Kardeşim oturduğun yer Şişli yazıyo 81 kg sin ben de öyleyim 81 kg İstanbul şampiyonuyum orda yendiğim Ada'm daha sonra Türkiye şampiyonu oldu. Ben ise üniversite yüzünden katılamadım. Yaşım 20 6 aydır yapamıyorum. Daha önce 5 yıl yaptım. Gerçekten bokstan çok uzak kaldım. sadece ayna karşısında gölge yapıyorum derslerden. Dolayı. Ama çok istesem de fırsat bulamıyorum . İstanbul da isen sana da uygunsa bir Ara beni bulunduğun spor salonuna davet edersen 4 ya da 6 raundluk bi antrenman maçı yapmayı çok isterim. Hem senin hem benim için farklı boksör görme fırsatı olur. Daha önce 17 maça çıkıp tamamını kazandım. Hiç 170 boyunda biriyle maç yapmadım. Bilirsin bizim siklet ortalama 1.80. Eğer tamam dersen özelden mesajını bekliyorum. Çok özledim lütfen[DOUBLEPOST=1478980743][/DOUBLEPOST]Bir de şuan 76 kgyim kaç kiloysan önemli değil siklet düştüysen de arayabilirsin yani
![]()
Cok hizli kilo verdiysen kas yakmisda olabilirsin ama kol antrenmani yapip ve proteinli beslenirsen buyur kollarin curl z bar varsa z bar curl veya dumble hammer1 yıldır boks yapıyorum kilo verdim kollarımda inceldi nasıl kaslandırıp kalinlastirabilirim
vücut geliştirmeci olunca ilaçlı mı olunuyor anlamına geliyorBodybuilding dedigine gore ilaclisin heralde ilacliysan olabilir
Bodybuilding ilacli olmadan olmazkivücut geliştirmeci olunca ilaçlı mı olunuyor anlamına geliyor![]()
Öyle bir şey yok dostum, bilgin yok galiba bu spor hakkında.Bodybuilding ilacli olmadan olmazki
Bodybuilding yarismasi izledinmi hic senÖyle bir şey yok dostum, bilgin yok galiba bu spor hakkında.
Onlar Mr. Olimpia veya profesyonel olarak bu işten para kazananlar daha büyük ve yağsız bir vücut için steroid kullanıyorlar,hatta steroid tercih meselesi genelleme yapmamak lazımBodybuilding yarismasi izledinmi hic sen
Kanka siz fitness yapiyorsunuz bodybuilding cok farkli bisey ilacsiz fit bi vucut 45cm kol olur bitti ayni seyden bahsediyoruz aslinda[DOUBLEPOST=1479853890][/DOUBLEPOST]BasarOnlar Mr. Olimpia veya profesyonel olarak bu işten para kazananlar daha büyük ve yağsız bir vücut için steroid kullanıyorlar,hatta steroid tercih meselesi genelleme yapmamak lazımforumda nerdeyse çoğunluk bu sprou yapıyoruz.
Basarina gore milli takima girebilirsin egitim hayatinda bi olayi yokMilli sporcu olmanin milli takıma girmenin zorluğu nedir ? Neye göre alıyorlar ve milli sporcu olmanin eğitim hayatında artıları nelerdir...
Nasil yok universite sinavinda bi aralar puan geliyordu ve bazi seylerde oncelik aliyorsun bizzat milli sporcu arkadaslarim demisti hala ayni mi diye sordum
Illaki zarar veriyodur ama kask kullanin yani etkiliyodur kafa goz sisik gezersin bosuna yani pro sporcu degilsin sonuctaSelamlar
Öncelikle geçen sene bir süre MMA antrenmanı yaptım hocamız gerçekten çok iyiydi fakat yetişemiyordu bazılarımız yardımcı antrenörlerle çalışıyorduk (sparring kısmında yardımcı tecrübesizliği olsa gerek fazla güç uygulanıyordu) ben ve arkadaşlarım bu spora salondakilerden daha erken başladığımız için bizi çok daha fazla zorluyorlardı ben ve diğer arkadaşım mühendislik okuduğumuzdan derslerimiz yoğundu ve bir süre sonra gerçekten anlamada sıkıntılar yaşadığımızı sezdik ve sporu bırakma kararı aldık.
Sorum şu;
Kafaya alınan darbeler (özellikte sparringte yadımcı antrenör çok sağlam dövüyordu) bu tür kavrama yavaşlığına sebep olur mu yoksa tamamen beslenmeyle mi alakalı? Beyindeki hücrelerin yenilenmediğini biliyorum ve darbeler gerçek bir boks müsabakasındaki gibi sert uygulanıyordu.
Bu sporu uzun süre yaparnlardaki zihinsel etki nedir?Bu etkileri nasıl minimize edebiliriz (Antrenmanlarda boks kaskı kullanımı yasaktı).
Teşekkür ederim.
Patlayıcı kuvvet diye bir şey var mıdır?
Crossfit güç dayanıklılık ve hız kandırır diye bir şey duydum doğru mudur?
23 Yaşındayım boks öğrenmek istiyorum geç mi kaldım yumruk atmayı tam olarak bilmiyorum.Yani kavgacı değildim o yüzden ama Türkiye de kavga şart olmuş onun için boks düşünüyorum ama yaşım geçti diye düşünyorum .Ozelden surekli mesaj atmayin arkadaslar boksla ilgili sorularinizi burdan sorabilirsiniz yardimci olabilirsem ne mutlu