berkay7743
Özel Üye
yok ondan değil silahsız deseydin anlardım sonuçta herhangi bir nesne saldırı amaçlı kullanılıyorsa silahtırKardeş benim yazdığımı iyi oku aletsiz dedim illa virgül noktamı koyalım.
yok ondan değil silahsız deseydin anlardım sonuçta herhangi bir nesne saldırı amaçlı kullanılıyorsa silahtırKardeş benim yazdığımı iyi oku aletsiz dedim illa virgül noktamı koyalım.
Uzman tvde solaklarla ilgili boks bilgileri veren milli antrenor karacigeri yanlis gosteriyor boksdan kimse almiyorki boksmu yapiyor turkler izlesiysen olimpiyatlari rezil oluyoruz ben avni yildirimin antrenoruyle takildim amerika avrupa gormus cok sey katti bana misal[DOUBLEPOST=1471305888][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum amma ülkemeizde boks ile ilgili hiç yazılı kitap döküman yok internette ne kadar arastırırsanız araştırın bir sonuca ulasılamıyor bizim besyoda öğretim görevlisi veya değişik görevlerde eğitmenlik yapan ve bransı boks olan arkadaslarımız neden hiç bu konuda çalışma yapmamışlar anlam veremiyorum boksun antrenman teknikleri hakkında bildiğiniz türkce kitap tavsi edebilirseniz sevinirim. Ülkemizde niye boksin gelişmediği cok acık yazılı hale bile getirilmemiş sistematiği boksun ana kuralları ve antrenman bilgisi buda hep hocaların kulakdan dolma bilgilerle ve bilimden uzak antrenman uyguladıgı anlamına gelirki böyle bir ortamda istesende boks gelişmez![]()
Instagramdan takipleselim beyler kullanan varsa burda kalmasin krcn1927 facebook solakboxer34 yeni bilgiler guzel spor muhabettleri yapariz[DOUBLEPOST=1471306077][/DOUBLEPOST]Beyler o bunu dover bu bunu dover muhabbetleri yapmayin sporcu olan sporcu olmayani dover genelde bu boyledir thai boks karate winkmink fark etmezüstat mutlaka haberleşelim özelden bilgi ve deneyimlerinin paylasırsan sevinirim bende expertboxing adlı siteyi takib ediyorum box için iyi makaleler var tavsiye ederim![]()
Sanmam hic bi ise yaramaz kondisyon icin tempolu yuzme yapSolak Boxer; yüzme ve boks konusunda bilgin var mı?
2-3 günde bir yüzmeye gidiyorum ve denize dalıp su altında kroşe, sağ direk,sol direk falan atıyorum.
Bilimsel herhangi bir şeye dayanmıyor bu yaptığım. Kafama estiği için su altında antreman yapıyorum. Tabi 4-5 saniye sonra su yüzüne çıkıp tekrar yapıyorum.
Yumruk ve tekme atttığımda kollarda ve bacaklarda gerilim yarattığı için seviyorum ama bilemiyorum tabi.Bilgin var mı bu konuda
Muhammed ali tamamen show icin girdigini soylemisti havuza ozaman fotograf cekimi icin girmisti dedigin seyin ne oldugunu bilmiyorum boks videom yok malesef bizim arkadaslarin var 1 2 tane kombine ve sparring onlarda telefondausdat isinize karışmak gibi olmasın fakat ben m.alinin bir videosunda arkadaşın dediğini yaptığının gördüm su altında yumruk calışıyordu fakat kafası dışardaydı sadece bu arada usdat videoların varmı kombine calışdıgın torbada veya lapada ??[DOUBLEPOST=1471359748][/DOUBLEPOST]Birde şu ceviklik antrenmanı hakkında kimse birşey söylemedi ladder drill merdiven calışmasının boksda antrenman programına nasıl uyarlıyacaz ??
Antreman ve sparring icin 14 mac icin 10 eldivenin gramidir ozüsdatlar bu eldivenlerin ozlarını neye göre secmek gerekiyor bilgi verebilirmisiniz yeni başlayan olarak hangisinin kullanmamız gerek ?? benim 10 sene önce aldıgım var onu kullanıyorumda yenisi için oz değeri ne olmalı ?? (kullandıgımda hiç bişi yok sahin spor diye bi markanın eldiveni)
1-kosuyu agirlik antremani sonrasina ekle kesinliklikle 30 ila 60dk arasi orta tempoSolak boksör kardeşim öncelikle iyi akşamlar ve vakit ayırıp da elinden geldiğince burada ki soruları yanıtladığın içinde saol. Benim de bir kaç kısa sorum var bilgilendirebilirsen çok sevinirim.
Ben normalde çalışıyorum.İş çıkışlarında da yaklaşık 6 aydır haftanın üç günü vücut geliştirmeye gidiyorum.Bu programımın yanına haftada bir günde koşu ekledim 3 haftadır. Şimdide bizim ağırlık salonun altına boks salonu açmışlar yeterince malzeme var hocada ilgili babacan bir adama benziyor.Haftada bir gün ders veriyo özel derse benzer şekilde yaklaşık 1,5 saat
Bende boksa başlamak istiyorum çocukluğumdan beri hayalimdi. Lakin wing chun ya da karateyi örnek vermek gerekirse en az 2 seneden önce kondüsyon haricinde pek getirisi olmayan sporlar bunlara nazaran boksta aşama kaydetmek daha mı kolay_? Haftada 1,5 saat yeterli mi_? Bir de olarak gücüm kuvvetim yerinde ama vücut koordinasyonum zayıf sayılır, teknikleri tam oturtamasam da yinede yapılan antremanların faydası olur mu_? Son olarak yeni boksa başlıyıcak olanlara tavsiyelerin neler antreman açısından_? biraz uzun oldu ama yanıtlarsan çok sevinirim kardeşim.
Kardeş arg ben de kullanıyorum ama dozu çok öenmli. Düşük dozda alırsan, paran sokağa gitmiş gibi olur. Benim ki de arg1250 (Ama içine bakınca sadece 1000 mg ı arjinin) Ben antreman öncesi 5 adet alıyorum. 5000 mg arjinin yani.Yoksa etkisi yok gibi. Bir de ben çam ağacı ekstresi ile kullanıyorum.Birbirlerinin etkilerini güçlendiriyorlar ama çam ağacı ekstresi de çok pahalı. Sanırım içindeki miktara göre en pahalı supplement.Herhangi bir supplement kullanıyor musun ?
Edit ; Gözden kaçırmışım şimdi gördüm alayını kullanıyorum demişsin. Bende kreatin whey protein birde arg1250 kullanıyorum yeterli mi sence yada sen ne kullanıyorsun ? Beslenmem yeterli düzenli ve program halinde besleniyorum