• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 aylık gelişim (önce-sonra)

Sizce vücudumda daha çok çalıştırmam gereken bölge neresi? tavsiyelerinizi bekliyorum

• omuz

Votes: 17 8,6%
  • göğüs

Votes: 148 75,1%
  • biceps

Votes: 8 4,1%
  • triceps

Votes: 7 3,6%
  • sırt

Votes: 13 6,6%
  • trapez

Votes: 4 2,0%

• Total voters
    197
  • Poll closed .
ilk ölçüler;
omuz 105
kol 30
göğüs 90
bel 70
bacak 51
kilo 61
yağ oranı %7,7

suanki ölçüler;
omuz 121
kol 38
gögüs 102
bel 76
bacak 58
kilo 71,1
yağ oranı %5,9

5buçuk aylık gelişimim. yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler.

Eklentiler

• dangoo.jpg
    dangoo.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 6.361
  • IMG-20111218-00858.jpg
    IMG-20111218-00858.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 5.423
  • IMG-20120311-01073.jpg
    IMG-20120311-01073.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 5.086
  • IMG-20120311-01071.jpg
    IMG-20120311-01071.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 4.236
omuz ön kol iceps arka kol göğüs bacak sırt

Duruşun bariz değişmiş, omuzlarda ki gelişme motive edecek türden. Ancak hernekadar klasik yorum olacaksa da göğüs geride kalmış :) Tebrikler çok güzel gelişme.

Omuzlardaki gelişme gerçekten takdire şayan, tebrik ederim.Benim özellikle geliştirmek istediğim bölgem omuzlarım.Nasıl çalıştırıyorsunuz bu bölgeyi paylaşırsanız sevinirim.

Sırt pozu ve boy bilgisini eklerseniz daha sağlıklı bir yorum yapılabilir.
Görüneni yorumlamamızı isterseniz;
İlk resimde 10 kg fark + 5.5 aylık vücut geliştirme ürünü göremiyorum.
Haliyle ölçülerinizin başlangıçta kasıtlı olarak eksik alındığını, güncel olanlarınsa sıcak alındığını düşünüyorum.
Antrenman programınızı ve beslenmenizi forumu inceleyip revize etmenizi tavsiye ediyorum.
Tavsiyemi sizi desteklemek adına veriyorum yanlış algılamayın. Daha iyi olabilirdiniz, olabilirsiniz.

şuanki durumunuz 5 aylık çalışma için iyi ama ölçüleri yanlış aldığınız belli.sonuçta yağ oranında yüzde 2 düşüş varken beliniz 6cm artmış bu hiç hayra alamet değil.

çok güzel gelişim cidden yüz olarakta kenan imirzalıoğlu benzeten varmı hafiften andırmıs ::D

kilo almısınız ama yağlanmamıssınız omuzlar süper olmus kollarda iyi ama göğüs sanki pek çalısılmamıs gibi geliyor 10kg almıssınız ama göğü hiç çalısılmamıs gibi yinede benim 5 aylık gelişimimden daha iyi olmus bende 5aydır çalısıyorum ama karnım okadar iyi değil antranman programınını ve beslenmeni merak ettim paylaşırmısın

5 aya göre iyi iş çıkarmışsın.. Tebrikler..

Göğüs vücudun gerisinde.. Hemen gidip göğüs antremanına falan yüklenme yapılan en önemli hata budur.. Göğüslerin öncelikle tricepsler ve önkolların potansiyeli kadar gelişebilir.. Bu yüzden önce tricepslerini bol acılı antremanlarla güçlendirmen gerekecek.. Kol kaslarının büyük kısmını oluşturan tricepsler geliştikçe kol ölçünde büyüyecek.. Ön kolları da ihmal etme..

Sadece bench presste kaldıracağın ağır kilolarda göğüs kaslarına ahım şahım bir görüntü kazandırmaz..

iyi bir göğüs görünümü için;
-iç göğüs
-dış göğüs
-üst göğüs
-orta göğüs
-alt göğüs
-yan göğüs kaslarını itinayla çalıştırman gerekecek..
Şimdiden kolay gelsin..

Back
Yukarı