5 aylık ev çalışmam yaş 15 boy 1.79

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpay95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iki adet 4 kg lik dumbell ile flexor hocanın verdiği evde 2 adet dumbell ile çalışma programını uyguluyorum.ama gördüğüm kadarıyla sadece kolda ilerleme kaydettim
başlamadan önce kol:27
başladıktan sonra:34
sırt resmi vermedim çünkü hiç çalışmadım neredeyse.
ve en büyük sorunum resimlerde görüldüğü gibi göğüs bölgesinde birinin büyük birinin küçük kalması

Eklentiler

• Photo-0001.jpg
    Photo-0001.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 511
  • Photo-0006.jpg
    Photo-0006.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 582
  • Photo-0002.jpg
    Photo-0002.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 520
  • Photo-0003.jpg
    Photo-0003.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 514
Resimlere bakınca pek gelişim göremedim, ama gelişme var hiç yok değil ve bence iyi bir gelişme açıkçası bence beslenmede sorun var. Yoksa evde bile olsa 5 ayda biraz daha iyi vucut olabilirdi tabi herkezin vucudu aynı değildir belkide yağ vardır vucudunda bunuda resimden anlamamız mümkün değil. Ama düzgün bir çalışma yeni bir beslenme programı 2-3 ayda toparlarsınız. ayrıca Flexor hocamın bir yazısında okumuştum mesela eşitsizlikler için barbell öneriyordu kendisi eğer sende bulabilirsen öyle çalışırsan faydasını görebilirsin. Son olarak bence 5 aydan sonra artık 4 kg hafif geliyordur yeni ağırlıklara geçerseniz daha da yararını görürsünüz.

Resimlere bakınca pek gelişim göremedim, ama gelişme var hiç yok değil ve bence iyi bir gelişme açıkçası bence beslenmede sorun var. Yoksa evde bile olsa 5 ayda biraz daha iyi vucut olabilirdi tabi herkezin vucudu aynı değildir belkide yağ vardır vucudunda bunuda resimden anlamamız mümkün değil. Ama düzgün bir çalışma yeni bir beslenme programı 2-3 ayda toparlarsınız. ayrıca Flexor hocamın bir yazısında okumuştum mesela eşitsizlikler için barbell öneriyordu kendisi eğer sende bulabilirsen öyle çalışırsan faydasını görebilirsin. Son olarak bence 5 aydan sonra artık 4 kg hafif geliyordur yeni ağırlıklara geçerseniz daha da yararını görürsünüz.
öncelikle yorumlar için teşekkürler.bu arada bişeyi belirtmeyi unutmuşum 5 ay yazdım ama pek düzenli olmadı bu 5 ay antreman yapmadığım haftalar oldu bende kendime çok kızıyorum bu konuda ama son 1 aydır hiç bişeyi aksatmıyorum.kiloyuda en yakın zamanda arttırıcam

vücudun çok yağlı yediklerininde gelişiminde çok etkisi var yumurta tavuk süt bu 3 üne ağırlık ver gelişimin 2ye katlanır.bence önce yağlarını yak snra kilo al çnkü yağsız vücut daha çabuk gelişir..

Back
Yukarı