Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
evet videoda çok iyi belli oluyor denemiştim ama benim derdim millete göstermek değil olur da bodyi bırakırsam güzel 1-2 fotoğrafımın olmasını isterim.O kadar emek harcayıp da güzel birkaç foto almazsak boşa gitmiş olur bence.Gelişimin bana göre güzel, bu sporda başarılar dilerim.
Fotoğraf konusunu çok kafaya takıyorsan video çek, yayınla. Çünkü her şey gayet net belli olur video içerisinde.
yok almıyorum bazı insanlarda kıllanma geç olur hem ben sarışınım esmer olsam belli olurdu kıllar hiç de yok değil çok az var. sarı diye gözükmüyolar pek.Yaş 21 olmak üzere ama daha sakallar tam çıkmadı.Zamanında üzülürdüm ama şimdi iyi ki çıkmamış diyorum en azından vücut kıllarıyla uğraşmıyorum almayla filan tertemiz duruyoGörçekten güzel vücut fakat hiç kıl yok göbeğinde. bende bile var :S alıyormusun
kızmadım ki sakin olıyımßişi demedik sakin ol
ßen ßß antrenorüyüm havadan konuşmam yaniamacım ßuydu hedefim ßuydu deseydin ona göre derdik, demekki her yoruma açık değiLmişsin
![]()
her neyse sorun yok farkını aLdıysan öncesine göre. güzel ßi alt yapı oLuşturmuşsun.
evet görebiliyorum.Trapezlerin eşit büyümemesinden kaynaklanıyor galiba. zaten konusunu da açmıştım bi ara ama millet sorunuma cevap verecek yerde sende trapez göremiyorum vs. gibi yorumlar yapmışlardı doğru düzgün cevap veren çok az kişi vardı.O resimi çekeli 1-2 ay oldu sanırım belki biraz kapanmıştır ara tam bilmiyorum hiç foto çekmedim daha.son resimde ve profil resminde iki omzun arasındaki farkı görebiliyorsun değilmi ?