47 yas, uzun bir aradan sonra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hkb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

47 yas icin nasil buluyorsunuz

• basarili

Votes: 11 64,7%
  • basarisiz

Votes: 2 11,8%
  • idare eder...

Votes: 4 23,5%

• Total voters
    17
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hkb

Üye
Aslinda 2008 den beri bu forumda cesitli basliklarim olmustu,ataberkim nickname adi ile ...Uzun bir zaman forum da yer alamadim ve sifre problemimden dolayi yeni isimle son halimi paylasmak istedim.....
https://www.bodyforumtr.com/threads/2-yillik-calismam-43-yas.29949/ asagidaki link bana ait olan ataberkim nicknamedir...Son resimde ki halimden hastalik ve duzensizlikden dolayi eser kalmamisti... Tam istedigim forma gelmisen 88 kilonun ustune ciktim...Haziran ayindan itibaren ciddi bir calismanin fotorafini ekliyorum.....herkese kolay gelsin...[DOUBLEPOST=1411696692][/DOUBLEPOST]An itibari ile 78 kiloyum..

Eklentiler

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 739
Abi bu yaşa göre gelişim gayet iyi spor hayatında başarılar dilerim

% 25 yag oranindan % 14 lere geldim... Cut olayi bittikten sonra insallah biraz daha hacim istiyorum...Tskler...

yağ oranı azaldıktan sonra iyi olmuş vücudun üst bölümü şuan bile göze hitap ediyor :) dahada hacimlenirse daha iyi olur tabi

yağ oranı azaldıktan sonra iyi olmuş vücudun üst bölümü şuan bile göze hitap ediyor :) dahada hacimlenirse daha iyi olur tabi
Tesekkurler...% 10 a kadar dusebilirsem ondan sonra biraz daha hacim istiyorum...Fotorafta makine ile degil, telefonla cekilmis bir fotorafdir...Birazcik daha iyi duruyor diyebilirim vucudum.Ayni anda diger sorulara da cevap veriyim..Trapez gercekden hic sevmedigim bir bolge, zaten olan da yuzme sonucunda meydana cikan kas....Cilt konusuna gelince bu yasima kadar sigara icmedim...( icki zaten 50 yil da bir belki ) sigara zaten icten gotururken, cildinde bir numarali dusmani....Coconatli sabun kullaniyorum her zaman onun da etkisi var sanirim....Zaten her zaman yasitlarimdan kucuk durmusumdur... 43 yasimdaki fotorafim bir bilgi verir sanirim.... Herkese kolay gelsin.....

Eklentiler

• 1972494_10152293212229214_58815628_n.jpg
    1972494_10152293212229214_58815628_n.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 433
88 kilonun biraz ustunden baslayan cut olayini bu gun soguklarin iyice artmasi ile birakiyorum...77 kilo ya ve % 10( Telefon app ustunden tek tek olcerek hesapladim ve 8 gibi bir oran cikti ama , yanlislik payi olabilir diye % 10 alti yaziyorum ) un altina dustu yag oranim...11 kilo ve % 14 yag orani degisimi soz konusu...Bir kac haftadan sonra protein ve kalori miktarimi yavas yavas artirarak ciddi bir calismaya basliyacagim...Amacim biraz daha hacim kazanmak... Begenen , begenmeyen , basarisiz bulan herkese kolay gelsin...Sevgiler...

çok iyi... 32 yaşındayım. spordan beklentin nedir diye sorduklarında, öncelikle sağlık, ikinci olarak 40lı 50 li yaşlara geldiğimde, yağsız,genç, dinç bir duruş istediğimi söylüyorum.yani hedefim 15-20 yıl sonrası... işte tam da sizinki gibi. gerçi ben cüneyt arkın vücudu istiyorum ama :) 47 yaşımda sen gibi olmak beni yeterince memnun eder. helal olsun.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı