4 yillik calismanin karsiligi.

oral.lp

Üye
Yaklasik 4 senedir spor yapiyorum.ilk basladigimda 100 kiloydum.ilk 6 ay 30 kilo verip 70 kiloya indim daha sonra agirlik calismaya baslayip 3.5 sene sonunda istedigim vucut ve kiloya ulastim.simdiki kilom 78-80 arasi.
Instagram sayfamdan diger forograflara bakabilirsiniz.

https://www.instagram.com/oralyilanci

ssscsjljlkfsyjsss.jpg
asdfjklkjfdfjdftyujklju.jpg

Mükemmel, Hocam Elinize sağlık başka arkadaşlara güzel örnek.
Çalışma programınızdan beslenmenize kadar bize yol göstermeniz dileğiyle

harika bir değişim, helal olsun. antreman ve beslenmenizden söz ederseniz çok iyi olur. özellikle kilo verme ve vücudu toparlama açısından.

Burnuma kür kokuları geliyor.

Kür var yada yok burası beni hiç ilgilendirmiyor ve hiç bir şeyi değiştirmiyor. Muazzam bir değişim olmuş, gerçekten canı gönülden tebrik ederim..

Kur olunca vucut degersiz mi oluyor ?
Ben değersiz mi dedim? Belirtmemin tek amacı bu konuyu yüzlerce şişman insam görecek ve sonunda böyle keskin hatlı kütleli vücut hedefleyecekler. Ama işin içinde kür olmadığı için işler hedeflendiği kadar iyi gitmeyecek ve spor bırakılacak. Forumu incelersen gelişemiyorum(!) diye spordan soğuyan birçok arkadaş var.

Ben değersiz mi dedim? Belirtmemin tek amacı bu konuyu yüzlerce şişman insam görecek ve sonunda böyle keskin hatlı kütleli vücut hedefleyecekler. Ama işin içinde kür olmadığı için işler hedeflendiği kadar iyi gitmeyecek ve spor bırakılacak. Forumu incelersen gelişemiyorum(!) diye spordan soğuyan birçok arkadaş var.
4 yil bu sporla ugrasan kimse gelisemiyorum diye sporu birakmaz,senin dediklerin 1 yili zar zor dolduranlardir ancak

4 yil bu sporla ugrasan kimse gelisemiyorum diye sporu birakmaz,senin dediklerin 1 yili zar zor dolduranlardir ancak
1 yılı zar zor doldurma sebeplerinden biri de gelişimi yetersiz bulmaktır. Aslında gelişimler yetersiz değil bazıları bir nevi hile yapıyor. Bunu GTA'da hileli vs hilesiz görev yapmaya benzetebiliriz.

1 yılı zar zor doldurma sebeplerinden biri de gelişimi yetersiz bulmaktır. Aslında gelişimler yetersiz değil bazıları bir nevi hile yapıyor. Bunu GTA'da hileli vs hilesiz görev yapmaya benzetebiliriz.
Tamam haklisinda bu arkadas 4 yillik,once bi 4 yil yapmalari lazim dimi olmuyo demeleri icin

Back
Yukarı