4.ayda yeni antreman ( bilgiler içeride )

arkadaşımla beraber ucuz diye bir spor salonuna gidiyoruz. 4. Ay programı vermediler açıkçası. Olculerimizi yazıyorum acaba yardımcı olur musunuz?

benim olculerim ;
omuz : 119
gogus ; 105
Kol : 35
Bel : 93
Kilo: 84.3

arkadaşamın ;
omuz : 117
gogus : 102
kol: 36
bel 78
kilo 69.5

vücut tiplerimiz : Benim yaglı : Arkadaşımın ki fit.

tesekkurler

amaç nedir,beslenme nasıldır,geçmişiniz ne kadar,önceki idmanlarınız nasıldı,ne türde çalışmayı seviyorsunuz,temel hareketlerdeki ağırlıklar ne kadar(bench press,rowlar,squat,deadlift,yaptığınız omuz press türündeki ağırlıklarınız,barfix sayısı(çekmiyorsanız lat pulldowndaki ağırlıklarınız)),spor salonuna gidebilme sıklığınız?bunları öğrenebilir miyiz?

amaç nedir,beslenme nasıldır,geçmişiniz ne kadar,önceki idmanlarınız nasıldı,ne türde çalışmayı seviyorsunuz,temel hareketlerdeki ağırlıklar ne kadar(bench press,rowlar,squat,deadlift,yaptığınız omuz press türündeki ağırlıklarınız,barfix sayısı(çekmiyorsanız lat pulldowndaki ağırlıklarınız)),spor salonuna gidebilme sıklığınız?bunları öğrenebilir miyiz?
amac ikimiz icinde fit vucut. Agirliklar genelde 10-12.5-15 seklinde uc set halinde gidiyor. Bench press ve barfix haric dediginuz hareketleri hic yapmadik bile. Ikimizde hard core calismayi seviyoruz spo salonuna her gun gidebiliriz zaman problemi olmuyo o konuda. Bunlarin haricinda ortalama barfixde ben 3 x3 yapiyorum arkadasim 6x3 yapiyor. Beslenme ogrenci oldugumuz icin sikinti yaratiyor. Cunku her istedgimizi bulamama gibi bir durum soz konusu.

hoca yazmadığı için buraya konu açtığım için olabilir miyim :) hoca zaten güzel program yazsa buraya açmaya gerek duymazdım.

Back
Yukarı