kilo 63 tü boy 175 son hali 70 kg. optimum mass kullandım 1 ay sonra yiyebildiğim kadar tavuk balık kırmızı et yumurtanın 1 tane sarısı 3 beyazı bide genel yemek annemın yaptıklarımeraba kilon kaçtı kaç oldu ? ve beslenmen nasıldı hangi supplementleri kullandın ?
Kol ve omuzların ilk dikkatimi çeken bölge oldu sanırım idmanda çekilmiş fotolar.Sırt bacak pozları verirsen daha iyi değerlendirebilir.
valla ben memnun kaldım açık söyliyim tozu kullanırken normal bi beslenme şeklim vardı sadece hani sıksık fakat az yiyordum o kadar yuklenmiyordum ona ramen 65 ten 70 çıktım tabı bu kiloyu sadece tozla değil birazda beslenme sayesınde aldıgıma ınanıyorum.Gerçekten İyi İş Çıkarmışsın DostumBu Arada... Optimumdan Memnunmusun ? İyi Kilo Alabildinmi ? Birde Bırakınca Kilo Kaybı Oldumu ?