4-5 gündür oluyo sıkıntılıyım yardım lütfen

arkadaslar 4-5 gündür bende oluyo bu aksam yemegımı güsel bi sekilde yiyorum saat gece 1:30 a dogru hafiften aclık geliyo elma ile bastırmaya calısıyorum ama olmuyo canım acayıp tahin pekmes cekiyo sütle beraber yiyorum bende 4 gecedir .s .s nasıl kurtulcam bundan

Beslenme programına tarçın ekle, tarçın büyük ölçüde iştahı keser. Ancak en önemlisi irade..

Bence evdeki tahin ve pekmezi yok et......Bir süre evdekiler saklasın....Sabah kahvaltına dikkat etmen gerekiyor olabilir, çünkü zayıf kahvaltının gece atıştırmaya sebep olduğunu okumuştum....Belki karb. miktarını çok düşürdüysen de vücut istiyordur....Gece yemek sağlık içinde zararlıdır ve alışkanlık yapabilir

Ramazan ayı olduğu için ona göre cevap veriyorum dostum iftardan sonra normal zamanda almış olduğun protein ve karbo değerlerini 8 saate sığdırabilirsen öyle bi sorunun kalmaz ayrıca pekmez tahin bunlardan mahrum kalma ama herşeyin zamanı var...

arkadaslar 4-5 gündür bende oluyo bu aksam yemegımı güsel bi sekilde yiyorum saat gece 1:30 a dogru hafiften aclık geliyo elma ile bastırmaya calısıyorum ama olmuyo canım acayıp tahin pekmes cekiyo sütle beraber yiyorum bende 4 gecedir .s .s nasıl kurtulcam bundan
22-23 dene kadar önce feneryolu herkül de arkadaşımla beraber çalışıyoruz, arkadaşım Rıza Batur'a "şu yanalarımı çık problem ediyorum ne yapmalıyım" diye sordu. Rıza abimiz(selamlar saygılar kendisine) her zamanki esprili tavrıyla "psikoloğa git" dedi. Bir ihtiyaç doğuyorsa bunun bir sebebi vardır. hayatınızdaki bir düzensizliği yerine koymadan bu tip kaçış hareketlerinden kurtulamazsınız. ha hormonal ya da stressel -ki sonuçta o da hormonlarla bitiyor- bir çıkmsxınız vsr burada bizimle derdinizi paylaşmayın ama ya biliyorsanız kendiniz çözün ya da kendinizden saklıyorsanız "genelde öyle olur" bir psikolog yardımıyla ortaya çıkartık ve bu gece yeme ihtiyacının sebebini ortadan kaldırın.

Back
Yukarı