Akşam yemegini 9 civarı yiyorum ve genellikleakşam yemeğini ne zaman yiyorsun ve neler yiyorsun?
22-23 dene kadar önce feneryolu herkül de arkadaşımla beraber çalışıyoruz, arkadaşım Rıza Batur'a "şu yanalarımı çık problem ediyorum ne yapmalıyım" diye sordu. Rıza abimiz(selamlar saygılar kendisine) her zamanki esprili tavrıyla "psikoloğa git" dedi. Bir ihtiyaç doğuyorsa bunun bir sebebi vardır. hayatınızdaki bir düzensizliği yerine koymadan bu tip kaçış hareketlerinden kurtulamazsınız. ha hormonal ya da stressel -ki sonuçta o da hormonlarla bitiyor- bir çıkmsxınız vsr burada bizimle derdinizi paylaşmayın ama ya biliyorsanız kendiniz çözün ya da kendinizden saklıyorsanız "genelde öyle olur" bir psikolog yardımıyla ortaya çıkartık ve bu gece yeme ihtiyacının sebebini ortadan kaldırın.arkadaslar 4-5 gündür bende oluyo bu aksam yemegımı güsel bi sekilde yiyorum saat gece 1:30 a dogru hafiften aclık geliyo elma ile bastırmaya calısıyorum ama olmuyo canım acayıp tahin pekmes cekiyo sütle beraber yiyorum bende 4 gecedir .s .s nasıl kurtulcam bundan