39 yasindayim.

Tabiki olur ancak 7 ayda o 40 cm kol ve 120 cm göğüs gerçekçi bir hedef olmaz.Küçük hedeflerle ilerlemek her zaman daha gerçekçi ve motive edicidir

Ben geçen ramazan boyu spor salonuna gittim hiçte zor olmadı. Antrenmanları sert geçirmezsin 1 saat takılır dönersin.

Arkadaslar ramazan 18 haziranda basliyor yanlis bilmiyorsam yani bu sureye kadar planli ve sistemli bir tam sezon geciren sporcu, bu sureci off sezona denk getirip haftada tek veya iki gun hazirlik antrenmanlari ile absorbe edebilir.

Lg Smart World

Konuyu saptırmayalım arkadaşlar..Konuyu açan arkadaşımız ramazanda spor yapabilirmiyim diye sormuyor,39 yaşından sonra bir şeyler olur mu diye soruyor...

Hocam ben 36 yaşındayım 2 aydır salona gidiyorum,kollarım göğsüm yavaş yavaş büyümeye başladı,biraz zayıftım yaklaşık 5 kg kadarda kilo aldım..Ama en güzel yanı kendimi herzaman dinç hissetmem daha keyifliyim daha iştahlıyım daha kuvvetliyim vs vs uzar gider..Şekil bahane hissettiklerim şahane ;)

8047d1364661883-andreas-cahling-appreciation-thread-488189_439852436101895_744841795_n.jpg

Andreas dedemizin geçmişini de göz önünde bulunduralım.

Back
Yukarı