warmengelbb
Üye
arkadaşlar merhaba. konu başlığında da belirttiğim gibi 35 kiloyu 1 senede düzgün birşekilde verdikten sonra ağırlık çalışmalarına başladım. başlayalı henüz 1 hafta oldu ancak çok süper gidiyor maşallah. bu arada 22 yaşındayım. önceleri kilo artırımında sıkıntı çekerdim ( bu spora daha öncede başladım ancak kilolarım dolayısıyla düzgün bir fizik olmadı ) şimdi ise tabiri caizse kaldırıp atıyorum kiloları. fotoğrafları buraya paylaşmak doğrumu bilmiyorum ama her ay gelişmeleri fotolarıyla buradan paylaşacağım.[DOUBLEPOST=1412776730][/DOUBLEPOST]arkadaşlar programımdan da biraz bahsetmek istiyorum. malum kilo verdikten sonra sadece 10 dakikalık bir cardio ile vucudu ısıtıyorum. daha sonra sırt için aletle 25-30 kg arası 3*10. sonra kanat için 25 kilo ile 3*10 çekiş. butterfly 30 kg 3*10. benchpress makinesi 40 kg 3*10. daha sonra dumbell fly 5 kilo ile 3*10 ve omuz makinesi ( ismini tam bilmiyorum ) 20 kg 3*10. daha sonra tricepse geçiyorum cable cross 25-30 kg 3*10. son olarak scott curl 15 kg ( makine ) 3*10. arkadaşlar sormak istediğim idmanım nasıl. çok fazla yormuyor rahatlıkla çıkarıyorum ancak sırasını doğrumu yapıyorum ? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim