320 karbonhidratlık günlük menü

arkadaşlar gün içinde 300 gram kepekli makarna 200 gram yulaf yiyorum ama 320 gramlık karbonhidrat ı tamamlayamıyorum....zaten zor yediğimden makarna ve yulaf ın miktarını artırmak istemiyorum.......ek olarak tavsiyeniz varmıdır 29 yaş 180 boy 80 kg

tam buğday ve kepekli ekmek tüketiyordum ama forumda bi kaç kişi haftada sadece 1 kaç sefer ekmek tüketilmeli dedi onu kestim....patates te sevmiyorum..kuru üzüm mü?[DOUBLEPOST=1408531412][/DOUBLEPOST]hergün 1 elma ve 1 muz var ara öğünlerimde ve kuruyemiş var elma ve muzdan aldığım karbonhisratta sayılırmı

tam buğday ve kepekli ekmek tüketiyordum ama forumda bi kaç kişi haftada sadece 1 kaç sefer ekmek tüketilmeli dedi onu kestim....patates te sevmiyorum..kuru üzüm mü?
Sabah kahvaltsıında 2-3 Dilimden Zarar gelmez, Defi döneminde değlsin zaten. Evet kuru yemiş türünden kuru üzüm. 100 g da 66 g Karb 3 g protein 1,3 g yağ içeriyor. Patates sevilmez mi :)

aslında yulaf ve kepekli akarna bulgur vs ye odaklanmışım sanırım diğer karbonhidratlar aklıma bile gelmiyor

aslında yulaf ve kepekli akarna bulgur vs ye odaklanmışım sanırım diğer karbonhidratlar aklıma bile gelmiyor
Kompleks Carb dediğimiz olay bunlarda mevcut. Dediğim gibi kuru üzümü deniye bilirsin, yada meyve de olabilir. ( fazla yememe şartıyla :D ) Araştırmanı tavisye ederim göreceksinki bir kaçtana seçenek çıkacak karşına :)

ben başlayalı 15 gün oluyor ve kilox2 protein kilox4 karbonhidrat uyguluyorum 180 boy 80 kilo doğrumudur peki? ve 6 öğün

ben başlayalı 15 gün oluyor ve kilox2 protein kilox4 karbonhidrat uyguluyorum 180 boy 80 kilo doğrumudur peki? ve 6 öğün
Bulk dönemindesin, tamam doğru ( bu sana kalmış, nekadar gitmek istediğine bağlı ). Peki yağ yı niye hesaplamiyorsun ? Yağ diyer ikisi kadar öenmli. Ne kadar aldığın onu planına göre ayarlamalısın.

Back
Yukarı