Herkese merhabalar,
300 Spartali filminde ki aktorlerin (ozellikle kral
) vucutlari 3 ay gibi bir zamanda o hale soktuklarini duyunca sok oldum. Tabiki hepsi onceden de savas filmlerin oynamis kisiler ve vucutlari bos degil fakat definasyon ve hacim inanilmazdi bence. Gecenler dvd bonus materyelleri elime gecti ve bakarken nasil hazirlandiklarini anlatan bir video ile karsilastim. Yaklasik 1 senedir merakla bb ogrenmeye calisiyorum ama daha once bu tarz bir program gormemistim. Nereydeyse hic bir zaman ayni hakereti yapmayip vucudun direnc kazanmasini engelliyorlar ve yuklene bildikleri kadar yukleniyorlar. Trainer in dedigine gore salonda kusanlar bile olmus 
Kullandiklari egzersiz seklinin adi Cross-fit... Uzun uzun arastirdim fakat internette bu konuda pek bir materyal bulamadim. Hocalarimiz ya da bilgisi olan arkadaslar benimle paylasirlarsa cok sevinirim.
Ben okulum geregi yurt disinda yasiyorum, gittigim salonda sorusturdum fakat crossfit benim kaldigim sehirde dahi yok. Bu neyin nesidir eger varsa Turkiye'de bunu veren salonlar mevcut mu?
Tesekkurler,
300 Spartali filminde ki aktorlerin (ozellikle kral

Kullandiklari egzersiz seklinin adi Cross-fit... Uzun uzun arastirdim fakat internette bu konuda pek bir materyal bulamadim. Hocalarimiz ya da bilgisi olan arkadaslar benimle paylasirlarsa cok sevinirim.
Ben okulum geregi yurt disinda yasiyorum, gittigim salonda sorusturdum fakat crossfit benim kaldigim sehirde dahi yok. Bu neyin nesidir eger varsa Turkiye'de bunu veren salonlar mevcut mu?
Tesekkurler,