darkyamaha
Üye
merhaba arkadaşlar 12 şubat 2011 tarihinde fitness salonuna yazıldım haftada 4 gün bir dolu bir boş olarak çalıştım. Şuan ultimate neutrition iso 93 protein tozu ve universal amino 3001 tablet kullanıyorum günlük beslenme programım ise şu şekilde:
-sabah 5 gündür sabahları 1 ölçek protein tozu suya karıştırarak içiyorum
-30 dk veya 1 saat sonra sabah kahvaltısı ( 4 haşlanmış yumurta 2 si tam 2 si beyaz) beyaz peynir şekersiz çay 2 dilim tam tahıllı ekmek domates
-ara öğün bir bardak yağsız süt
-öğlen makarna 140 gr haşlama tavuk göğsü bazen yoğurt
-ara öğün süt 10 çilek yada 1 adet muz yulaf ezmesi yağsız 200 ml süt yada sadece makarna veya kepekli bisküvi
-akşam yemeği
140 gr haşlanmış tavuk göğsü yada 160 gr ton balığı yağı süzülmüş yanında makarna veya pilav
Sizce beslenmem nasıl üç ay önce 73 kg ile başladım şuan 75 kg oldum. Kullandığım supplementler sizce uygun mu nasıl kullanabilirim ?
-sabah 5 gündür sabahları 1 ölçek protein tozu suya karıştırarak içiyorum
-30 dk veya 1 saat sonra sabah kahvaltısı ( 4 haşlanmış yumurta 2 si tam 2 si beyaz) beyaz peynir şekersiz çay 2 dilim tam tahıllı ekmek domates
-ara öğün bir bardak yağsız süt
-öğlen makarna 140 gr haşlama tavuk göğsü bazen yoğurt
-ara öğün süt 10 çilek yada 1 adet muz yulaf ezmesi yağsız 200 ml süt yada sadece makarna veya kepekli bisküvi
-akşam yemeği
140 gr haşlanmış tavuk göğsü yada 160 gr ton balığı yağı süzülmüş yanında makarna veya pilav
Sizce beslenmem nasıl üç ay önce 73 kg ile başladım şuan 75 kg oldum. Kullandığım supplementler sizce uygun mu nasıl kullanabilirim ?