3 Aylık Çalışmam ve İhtiyac duyduğum Eleştri ve Tavsiyeler..

Şubat 2011 de başladım 2 ay düzenli gittim daha sonra maddi sıkıntım yüzünden 1 ay bıraktım sonra tekrar başladım 3. ayımı bitiriyorum önümüzdeki hafta.. Toplamda 3 ay yaptım yani bu işi araları saymazsak.Kiloda 62 den 68 e cıktım protein tozu desteği aldım 2 kilo civarı. 10 gündür de Universal amino 2700 kullanmaktayım.Yaş 17, Boy 181, Kilo 68 Ölçülerimi daha sonra ekleyeceğim . Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum . Bu sporla ilgili çok kişi çok şey söyleyip kafamı karıştırıyor lütfen bilgisine gerçekten güvenen biri tavsiyelerinden mahrum etmesin beni. Şimdiden teşekkürler..

Eklentiler

• 22052011_005.jpg
    22052011_005.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 438
  • 22052011_004.jpg
    22052011_004.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 430
  • 22052011_010.jpg
    22052011_010.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 440
Çok bilmişlik gibi olmasın oncelikle soyleyeceklerim için bir kusurum olursa affola

Öncelikle kilo almalısın,vücudunda kütle yok göğüs sıfır avantajında var tabiki vücudun yağsız carn,t,n desteğine ihtiyac duymazsın:D İkincisi daha dur yolun başındayken hemen amino wheye girşmissin.Hele bir dur vücut kimyasını bir bulsun 6 ay falan düzenli bir beslenmeyle takviyeni alırsın:DAma illa ben kullancam diyorsan 3 marka gainer var.hardline,optimum ve gainfast gönlün hangisini arzuluyorsa ve paran hangisine yetiyorsa onu kullan:DDaha da yardım istersen özelden hallederiz

Çok bilmişlik gibi olmasın oncelikle soyleyeceklerim için bir kusurum olursa affola

Öncelikle kilo almalısın,vücudunda kütle yok göğüs sıfır avantajında var tabiki vücudun yağsız carn,t,n desteğine ihtiyac duymazsın:D İkincisi daha dur yolun başındayken hemen amino wheye girşmissin.Hele bir dur vücut kimyasını bir bulsun 6 ay falan düzenli bir beslenmeyle takviyeni alırsın:DAma illa ben kullancam diyorsan 3 marka gainer var.hardline,optimum ve gainfast gönlün hangisini arzuluyorsa ve paran hangisine yetiyorsa onu kullan:DDaha da yardım istersen özelden hallederiz

Yorumun ve eleştirin için ayrı ayrı teşekkür ederim . Kütle konusunda haklısın bende hacimlenmeye yönelik çalışmayı çok istiyorum fakat salondaki hocam yağlanmadan sırf kasa yönelik çalışmamı istiyo bende ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.

Back
Yukarı