Hayvansal proteinlerin zararları hakkında uzun uzun konuşurdum ama neyse bitkisel proteinin de az olduğunu düşünmüyorum 50 kiloyum ve yazdığım değer en az olanı günlük 80-90a rahat çıkıyor fakat kahvaltı yapmadığım ve düzgün beslenmedigim bir günü örnek yazdımnedenlerinden biri ortaya cikti. hayvansal protein almiyorsun. kaliteli protein almamakla birlikte,bitkisel proteini bile az aliyorsun.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Niye vejeteryan/vegan olmamı eleştiriyorsun. Zayıf olmam metabolizma ile ilgili emin ol ki ben kiloma bayılıyorum eğer tartışmak istersen PM yolla yarın konuşalımArkadas galba vejeteryan mesaj atmaya değer görmüyorum.50 kilo cok fazla erkek için sana 30 kilo iyi gider
Kalite farkı olarak cok buyuk bir fark olduğunu düşünmüyorum ki biyolojik araştırmalar da insan vücudunun otobur canlılara daha çok benzediğini gösteriyor. Sen bitkisel beslenip tam Protein aldığını düşünmüyorsan psikolojik olabilir ya da etin tadını çok sevdiğinden olabilir. En azindan sırf damak zevkim için canlıları öldürüp işkence etmemiş olmamın vicdani rahatı bana yetiyor80-90 cikiyorsa miktar bakimindan yeterli. eminim hayvansal proteinlerin zararlari icin sayfalarca yazabilirsin. protein ihtiyacinin tamamini bitkisel olarak almandan anlasiliyorpeki ikisinin arasinda kalite farki var mi? bunu ogrenmek icin soruyorum. mesela ben mercimek veya kurufasulye yedigim zaman yeterli proteini almis gibi hissetmiyorum.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Niye vejeteryan/vegan olmamı eleştiriyorsun. Zayıf olmam metabolizma ile ilgili emin ol ki ben kiloma bayılıyorum eğer tartışmak istersen PM yolla yarın konuşalım
Tamam kardeşim tebrik ediyorum bitkiler de canlı biz bilmiyorduk tüm veganlar kararından vazgeçsin.Kimsenin vegan veya veja olmasi beni ilgilendirmez ancak tüm veganlarda gördüğüm gibi et yiyen insanlara bok atmaya çalışıyorsunuz yok hayvanlara iske ce cektirmiyorum yok ben sana hayvansal protenin zararlarını uzun uzun yazabilirim böyle kendinizi tatmin etmeye çalışmayın. Sizene et yiyoruz ben senin bitkileri kesip bitkileri öldürmene laf atiyor muyum ? Bitkilerde canlıdır.
Son olarakta hayvansal ve bitkiel protein kalitesi ayni olsaydı şuan bu konuyu acmazdin
Protein tozlarinın çoğunda hayvansal ürünleri var Soya proteininde yok fakat o da ülkemizde bulunmuyoret yemiyorsan protein tozu kullan
Ben bir çok yerde baktım 2-3 aydır ülkemizde yok. Bulursan link atlisra birkere çok yanlışların var soya proteini ülkemizde var her türlü. ayrıca yumrta yiyeblirsin. sonuççta döllenmemiş ve bir canlıyı oluşturmuyor. bitkilerin amino asit kaliteleri çok düşüktür interneten araştır kaynaklar bol bulmazsan ben sana veririm. iyi bir karmayaprsan biraz iş görür. ama b6 demir gibi gerekli şeyleri alamayablirsin buda gelişmeni engeller. sen yumrta süt ve peyniri gönül rahatlığıyla tüket. hiç bir heyvana kıymamış olursun hemde proteinini almış olursun.[DOUBLEPOST=1406326230][/DOUBLEPOST]bir ekleme daha soya proteini erkekler için biraz sakıncalı olablirfazla tavsiye etmem.