3 Aydır Spora Gidiyorum Bir Gelişme Yok , Yardım | Resimli

Konuyu hiç okumadan başlık üzerinden cevap verecek olursak; 3 ay içerisinde kapıdan geçemeyecek kadar genişleyeceğinizi beklemeyin.

Sabır, azim, hırs, zaman.

Tekrar sayını arttırman çok faydasız olur. En ağır şekilde gir. 3*8 3*6 falan. 20-25 dk lık HIIT yap. beslenmeni iyi yap. İstikrarlı ol. Kendine inan. İyi uyu. İnan bana 3-4 ayda çok fazla değişeceksin.

ağırlık calısmadan kardiyo hiçbişeye yaramaz vucudundakı kaslardan yersın hocam saglam agırlık calıs cardıyonuda bısıklette falan degıl hanı zayıf olsan bısıklet yeterde cıkıp maraton koşucular gıbı kılometrelerce kosman lazım senın

ağırlık calısmadan kardiyo hiçbişeye yaramaz vucudundakı kaslardan yersın hocam saglam agırlık calıs cardıyonuda bısıklette falan degıl hanı zayıf olsan bısıklet yeterde cıkıp maraton koşucular gıbı kılometrelerce kosman lazım senın
Yok oyle birsey,nabzi iyi ayarlarsa babalar gibi yag yakar,her zayiflamaya calisan agirlik mi calisiyor

Dediklerine göre böyle olması imkansız. Kilo vermeye çalışan insanlar daha 1 ay olmadan farkı hissetmeye başlıyor. Birşeylerin yanlış. Ya bize söylemiyorsun ama fastfooda devam ediyorsun yada antrenmanları yeterince sıkı yapmıyorsun. 20 dk yürümek yerine koşmayı dene.

Yok oyle birsey,nabzi iyi ayarlarsa babalar gibi yag yakar,her zayiflamaya calisan agirlik mi calisiyor
Her zayıflamaya çalışan ağırlık çalışıyormu bilmem ama her zayıflamaya çalışan ağırlık çalışmalı.. Yoksa arkadaşın dediği gibi kastan gider yani kas kaybı olur.. Savaş Cebeci nin "ağırlık çalışılmadan yapılan kardiyo zaman kaybıdır" yorumuna sonuna kadar katılıyorum..

Fotoğraflara baştan sona baktığında , değişim görünüyor .
İllaki kas yığını olamassın , soğukta evde oturacağına gider keyfine bakarsın salonda yaza kadar azmini kaybetme .
beslenmeni değiştir 50 protein bile almıyosun belki çok yetersiz . Aileden birşey bekleme sen yemeğini yap onlar yapmak zorunda değil .

Back
Yukarı