3. ay programım fikirlerinizi alaiblirmiyim eksikliklerim var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kry

Üye
Arkadaşlar 3. ayım ve beslenme programı yaptım sizce nasıl eksiklerimi neler ile tamamlayabilirim.

07.00 Uyanıyorum
07.30 1 Tam 2 haşlanmış yumurta beyazı, 1 bardak süt, zeytin peynir, reçel vs.
08.00 işe gidiyorum
08.00-12.00 arası iş yerinde sizce ne yiyebilirim kuruyemiş tarzı
12.00-13.00 öğle yemeği - Karışık ev yemekleri genellikle az yağlı
13.00-17.00 mesai saati içinde uygun yiyecek bulamadım tavsiye
17.10-17.20 arası 1 parça tavuk göğsü , 1 tam 3 yumurta beyazı
17.50 spor salonu antrenman
19.00 1 tabak süt ile müsli , ve az yağlı 1 tabak ev yemeği
21.00 Elma ve 1,2 tane meyve

Şimdi arkadaşlar programımdan memnun değilim neler eklemeliyim besin olarak , whey protein veya kreatin almalımııyım

boyum 1.76
Kilom 69,3
Yaş 26
Pzrts Salı Perşmb Cuma antrenman günlerim

Son düzenleme:
Amac ne ? kilo boy? Gunluk ortalama kalori ihtiyacini biliyor musun?

176 boy 69 kilo yaklaşık 2000 cal yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama programım için bu kaloriyi ayarlıyamıyorum

---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

Vücut geliştirme yapıyorum bu arada

176 boy 69 kilo yaklaşık 2000 cal yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama programım için bu kaloriyi ayarlıyamıyorum

Vücut geliştirme yapıyorum bu arada

VG yaptiginizi biliyoruz da amacin hacim almak mi, define olmak mi? Belirt ki yorum yapacaklar ona gore yorumlasin.

3. aydayım yağ oranım az aldığım kaslar genel hatlarıyla belli oluyor.Bu yüzden biraz hacim kazanmak istiyorum.

define dediğiniz öğrendiğim kadarıyla kas kütlesi kazandıktan sonra çok sıkı diyet ve beslenme ile vücuttaki yağ su azaltılarak kasların ortaya çıkarılması ve haliyle hacimde ufakta olsa bir kayıp değilmi, sizin tavsiyenize göre bir yola girebilirim ve akşam fotoda ekleyebilirim

yazıf olduğumdan birazda kemiklerim sayılacak durumdayım neredeyse doğru olan hacim kazanmakmı benim için

Son düzenleyen: Moderatör:
yağ oranın nekadar düsük olursa olsun 176 a 69 az deil ideal 70 olaabilirsin ayrıca kemiklerinde sayılmaz abartma aga okdr:D

yardım edebilecek kimse yok mu acaba

Merhaba 08.00-12.00 saatleri arasını sadece kuruyemiş ile geçirmek biraz kötü olur sanırım ek olarak eğer o saatlerde tüketebiliyorsan bol limonlu bir tonbalık götürebilirsin yanında .

Merhaba 08.00-12.00 saatleri arasını sadece kuruyemiş ile geçirmek biraz kötü olur sanırım ek olarak eğer o saatlerde tüketebiliyorsan bol limonlu bir tonbalık götürebilirsin yanında .

Ton balığını ekleeyebirim saat 10 için, peki sizce eksiklikler neler ,spor sonrası şeker alımı vs ne düşünüyorsunuz acaba
ve diğer öğünlerim yeterli mi

Son düzenleme:
Ton balığını ekleeyebirim saat 10 için, peki sizce eksiklikler neler ,spor sonrası şeker alımı vs ne düşünüyorsunuz acaba
Beslenme konusu hakkında fazla bir tecrübem yok fakat antremandan hemen sonra katkısız-ilavesiz 300 ml portakal suyu tüketebilirsin (basit şeker.)

Back
Yukarı