ya resimlerde benim full donum gözüküyor.
neden biriniz uyarmadı![]()
daha estetik duruyor diye uyarmadıkya resimlerde benim full donum gözüküyor.
neden biriniz uyarmadı![]()
güzel video dips sahnesinde tvye bakan eleman twist sopasıylamı yapıyor o hareketleri? o da estetikmişArkadaşlar ; kısa ama idare edinersiniz umarım..bench te kiloyu hatırlamıyorum..tekrar sayısıda 3-5 arasında bişeydi sanırım...
mükemmel değilim ...ama idare ederim kendi çapımda
1-düzenli beslenme : HAYIR
2-düzenli gece uykusu : HAYIR
3-düzenli idman : EVET
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=rRFS58LyGWo&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
@demircan256
Gayet basarili vucudunuz var, videodanda ne kadar disipline ettiginiz belli bu isi . Tek bir konuda uyarmak istiyorum sadece dips yaparken sonlarda sallanmissiniz hafif kendi deneyimim uzerine konusuyorum en ufak ileriye dogru gogus giderse yada sallanmada koprucuk kemigini zedeleme sakatlama riskiniz var ben bunu yasadim 1.5 2 ay cektim 1 yil dir hala ceken arkadasimda var. Umarim uyarimi ongorur dikkate alirsiniz. Saygilar
bu arada resimlerde kim kimdir, ben bilmiyorum.
bir tek @hogan'ı bildim, o da beyaz şortu sayesinde
bir de galiba beyaz tişörtlü dev de @danny boy![]()
Ahahahaha harbiden haaa
Demircan adam bütün videonu sabote etmiş onu söyliyim yanlız![]()
Guzel bulusma olmus tebrikler, yüzlerinizden BTFR forum ruhu okunuyor.
Yaz olunca ben de gelmek isterim, ancak antrenman degil de muhabbet tarafına...
Kendime bir de sizler gibi BTFR T-shirt yapayım![]()
kollarımın gözüktüğü bir fotoğrafın eklenmemiş olması, danny'nin deadlift videosunu eklememiş olması gerçekten düşündürücü. bana kumpas mı yapılıyor acaba diye düşünmemek elde değil....
Guzel bulusma olmus tebrikler, yüzlerinizden BTFR forum ruhu okunuyor.
Yaz olunca ben de gelmek isterim, ancak antrenman degil de muhabbet tarafına...
Kendime bir de sizler gibi BTFR T-shirt yapayım![]()
bu iyi niyetin ve yorumun için sağol inşallah seninde yolun İstanbul a düşer seninlede buluşuruz yada bizim yolumuz ankaraya düerse seni buluruzsüper bi buluşma olmuş ankaralı olarak kıskanmadım dersem yalan olur. keşke biz de ankarada böyle birşey düzenleyebilsek. bu arada kardeşlerimin hepsi birbirinden yakışıklı maşallah. nazar değmesin..
![]()
Harika bir takım çalışması görüyorum.Yandan-arkadan destek veriyorlar![]()