3 Aralık Buluşma Fotoları ve birkaç video (ist BFTR)

ya resimlerde benim full donum gözüküyor.
neden biriniz uyarmadı:D

@demircan256

Gayet basarili vucudunuz var, videodanda ne kadar disipline ettiginiz belli bu isi . Tek bir konuda uyarmak istiyorum sadece dips yaparken sonlarda sallanmissiniz hafif kendi deneyimim uzerine konusuyorum en ufak ileriye dogru gogus giderse yada sallanmada koprucuk kemigini zedeleme sakatlama riskiniz var ben bunu yasadim 1.5 2 ay cektim 1 yil dir hala ceken arkadasimda var. Umarim uyarimi ongorur dikkate alirsiniz. Saygilar

Arkadaşlar ; kısa ama idare edinersiniz umarım..bench te kiloyu hatırlamıyorum..tekrar sayısıda 3-5 arasında bişeydi sanırım...

mükemmel değilim ...ama idare ederim kendi çapımda ;)

1-düzenli beslenme : HAYIR
2-düzenli gece uykusu : HAYIR
3-düzenli idman : EVET

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=rRFS58LyGWo&feature=youtu.be[/YOUTUBE]​
güzel video dips sahnesinde tvye bakan eleman twist sopasıylamı yapıyor o hareketleri? o da estetikmiş :D

@demircan256

Gayet basarili vucudunuz var, videodanda ne kadar disipline ettiginiz belli bu isi . Tek bir konuda uyarmak istiyorum sadece dips yaparken sonlarda sallanmissiniz hafif kendi deneyimim uzerine konusuyorum en ufak ileriye dogru gogus giderse yada sallanmada koprucuk kemigini zedeleme sakatlama riskiniz var ben bunu yasadim 1.5 2 ay cektim 1 yil dir hala ceken arkadasimda var. Umarim uyarimi ongorur dikkate alirsiniz. Saygilar

Haklısınız birçok kişi dipsi farklı yapılyor...amasallantılar sonlara doğru da olsa olmamalı ...size katılırım...

zaten birde şöyle birşey var...herkes iyti iblir...örn ; omuz idmanı günü veya kol idmanı günü..derman kalmaz ve o arada dips yapmamız gerekir :) bence en verimlisi o dur...az ama özdür ;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:13 ----------

bu arada resimlerde kim kimdir, ben bilmiyorum.
bir tek @hogan'ı bildim, o da beyaz şortu sayesinde :D
bir de galiba beyaz tişörtlü dev de @danny boy :D

sanırım bu resim yardımcı olur...

aslında sorsanız söyleriz...

dsc08701ws.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:16 ----------

Ahahahaha harbiden haaa ;)

Demircan adam bütün videonu sabote etmiş onu söyliyim yanlız :D

Buldum onu adam tam artist yaa :) neyse isim vermiim şimdi utanır falan :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:19 ----------

Ben burada site sahib,ne birşey söylemek istiyorum ...

Hangi sitenin üyeleri sitelerinin

Guzel bulusma olmus tebrikler, yüzlerinizden BTFR forum ruhu okunuyor.

Yaz olunca ben de gelmek isterim, ancak antrenman degil de muhabbet tarafına...

Kendime bir de sizler gibi BTFR T-shirt yapayım :)

Bekleriz Demir...;)

Aslında sultanmehmed'n de resim ve video paylaşmamasındaki nedene bağlı olarakta ...biz öyle aman aman bir idman yapmadık zaten..sadece ter attık..her bölgenin hatırı kalmasın diye her alete geçtik diyebilirz...

inş birdahaki sefer sende aramızda olursun..ölmez isek ;)

bu arada hazır senide yakalamışken...hangi site üyeleri kendiliğnden site nin reklamını seve seve yapaiblir..? tişört basıyoruz logosu bodftr...youtube vide ekliyoruz( rum) tag ler bodyfrmtr :)....daha neler neler..

biz artık reklam ücretini istiyoruz :)

yönetime duyurulur:)

kollarımın gözüktüğü bir fotoğrafın eklenmemiş olması, danny'nin deadlift videosunu eklememiş olması gerçekten düşündürücü. bana kumpas mı yapılıyor acaba diye düşünmemek elde değil....

kollarımın gözüktüğü bir fotoğrafın eklenmemiş olması, danny'nin deadlift videosunu eklememiş olması gerçekten düşündürücü. bana kumpas mı yapılıyor acaba diye düşünmemek elde değil....

Kardeşim ben kendi resimimi ekleyecektim..ama sen ve sultanmehmed ne dersiniz size uyarmı uyymazmı diye eklemedim( yanımda szlerin olduğu resimler)...tüm video ve reismler herkeste olduğu gibi bendede var...işte izinsiz eklemek hoş olmaz diye düşündüm..yoksa senle ve diğer arkadaşalrla birlikte videoalr ve reismelrimiz var keşke eklense;)

Guzel bulusma olmus tebrikler, yüzlerinizden BTFR forum ruhu okunuyor.

Yaz olunca ben de gelmek isterim, ancak antrenman degil de muhabbet tarafına...

Kendime bir de sizler gibi BTFR T-shirt yapayım :)

BTFR T-shirt konusunda ben sana yardım edebilirim demir00 thums:
sanırım bizde bir daha antremanbuluşması yapmıyacağız çünkü antreman muhabbet arasında kaynıyor :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:52 ----------

süper bi buluşma olmuş ankaralı olarak kıskanmadım dersem yalan olur. keşke biz de ankarada böyle birşey düzenleyebilsek. bu arada kardeşlerimin hepsi birbirinden yakışıklı maşallah. nazar değmesin..

images
bu iyi niyetin ve yorumun için sağol inşallah seninde yolun İstanbul a düşer seninlede buluşuruz yada bizim yolumuz ankaraya düerse seni buluruz :D

Sıkı bir antreman olmadı ama çok güzel bir sohbet ortamı oldu her zamanki gibi...

Çok sıkı çalışamasak da , çok eğlendik ...

Asma katta deadlift yapan Sezer ın çığlıkları , sanırım o salonda daha önce hiç çınlamamıştı :D Bundan sonra da olacağını sanmıyorum...

Karakas , inş. denk gelir bir dahaki seferde aramızda olursun...
Grup diğer şehirlerden de katılım kabul etmektedir ;)

Hogan , şortun çok karizma gerçekten ... Hele ki 60 dk boyunca eline tek ağırlık almama sebebin , sanırım şorta bir zarar gelmemesiydi :D :D

Yavuz senin kolları bilerek koymadık :D Sonra demezler mi adam tek supplement almadan bu halde diye , halimiz nice olur bizim ;)

Demircan , o arkadaki elemanı ben hatırlıyorum , KUNG-FU PANDA ACIBADEM kendisi :D :D

Demir00 , Bir dahaki buluşmaya bekliyoruz inşallah..

BFTR İSTANBUL ; Sizlerle birlikte olmak her zaman çok keyif verici....

To be continued ...

Son düzenleme:
Back
Yukarı