2011-Mr Olympia katılımcı listesi---15-18 Eylül 2011 Las Vegas

Katılımcıların bazılarını ilk defa duydum. Ancak Mr. Olympia'yı hiç bilmeyen arkadaşlar için yarışmacıların resimlerini koymak istedim. Resimler güncel değil. Sadece fikir vermesi için ekliyorum.

Abiad, Fouad

Alves, Troy

Beyeke, Lionel

Burneika, Robert

Centopani, Evan

Curry, Brandon

Cutler, Jay

Dohne, Marius

Freeman, Toney

Greene, Kai

Heath, Phil

Haley, Marcus

Devamı gelecek...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:54 ----------

Jackson, Dexter

Jackson, Johnnie

Kefalianos, Michael

Lavoie, Marc

Lewis, James

Martinez, Victor

McGrath, Frank

McMillan, Cedric

Mishin, Evgeny

Nunn, Edward

Rhoden, Shawn

Richardson, Craig

Rockel, Ronny

Warren, Branch

White, Ben

Winklaar, Roelly

Wolf, Dennis (Favorim :D)

Yamagishi, Hidetada

Fikrimi değiştiriyorum. Branch Warren'e nolmuş yahu böyle:D En kötü ilk 3'te var bu adam. Brandon Curry'de tam estetik harikası gerçekten.

katılmayanlar çok olacaktır ama ben bu yılın birincisi kai diyorum. kai'nin new york taki halini gördükten sonra dexter'a ve branch'e en azından birincilik için şans vermem:D phil heath te vücudunun kalanını kollarına eşitleyebilse 2. bir ronnie görmüş oluruz ama adamın kollar 59 yarışma kilosu 104 filan ayarsız işler yani :D ilk üç tahminen şöyle olur:
1-kai greene
2-jay cutler
3-dexter jackson

Anket açılsa daha iyi olur..

Benim gönlüm Robert Burneika dan yana nedense kimse ondan bahsetmemiş..

mr olympia ilk defa katılıyor olması avantaj sağlar..Birde kalfları cidden çok iyi mr olympia olamasa bile ilk defa katılmasına karşın büyük bir başarı elde etmesini bekliyorum..

Onun dışında Phil Heath sanki vücuda daha da bişeyler katmış gibi çok kütleli onunda önü çok açık..

Ve jayin ronnie coleman gibi bir imparatorluk kuracağına inanmıyorum onun
mr olympia şampiyonluğu zinciri bi kere kırıldı ve bu işten anladığım kadarıyla juri efsanelerle aynı ölçüde ama yarışmaya yeni katılan adaylara daha sıcak bakıyor..

Bana göre jayin mumu söndü ama yaşayıp görücez...

Back
Yukarı