• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2006-08-10-2012 gelişim

güzel gelişim tebrikler bende denizlideyim bu sene salonu çıkaramadım forum çamlıgınn altındaki salonmu bu portakal falan var

8 ay da sadece bu fiziği mi yaptınız yoksa zayıflama da içerisinde mi ? Çünkü 2010 yılında ki resme bakılırsa yağlısınız ki before after diye koyduğunuzda da belli oluyor. 2011 yılına ait bir resim yok. Yoksa 2011 yılında cardio egzersizlerine mi başladınız ?

• Like
Reactions: Azi
güzel gelişim tebrikler bende denizlideyim bu sene salonu çıkaramadım forum çamlıgınn altındaki salonmu bu portakal falan var

evet portakalın üstündeki yer dostum

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:19 ----------

8 ay da sadece bu fiziği mi yaptınız yoksa zayıflama da içerisinde mi ? Çünkü 2010 yılında ki resme bakılırsa yağlısınız ki before after diye koyduğunuzda da belli oluyor. 2011 yılına ait bir resim yok. Yoksa 2011 yılında cardio egzersizlerine mi başladınız ?

2011 ylındada boyleydı 2ay cardıo yaptı sadece daha sonra buyume antrenmanına gırdi zaten vücut 2-3 ayda kendısını gosterdi gelişim bu sayede gerceklestı

2010 yılından 2011 yılına kadar 76 kiloydum. vücudum baya yaglıydı kollarım 33 cm di. 2 ay kardiyo yaptım daha önceden de futbol oynadığım için vücudum erken tepki verdi ve 2 ay da 67 kiloya düştüm. daha sonra 2 ay boşladım ve 2011 in eylülünde disiplinli bir şekilde çalışmaya başladım. 1 hafta dahi aksatmadım. şu anda 76 kiloyum. bu arada ocaktan itibaren haftada 2 gün de futbol idmanım ve 1 gün 90 dk futbol müsabakam oluyordu onların da kardiyo yapmamda büyük faydası oldu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:07 ----------

bu arada hedef 90 kg bench_O

çok güzel

başarılarının devamını diliyorum dostum kilonuda yazarsan yıllara göre daha iyi olur kilo konusunda birkaç sorunum varda:)

bence pek gören olmadı son fotomu. ya da genekde eleştiri yapılıyo ya bunun yorum almaması demek ki iyi bişey :D

2006-2012 zaman dilimi içerisinde biceps ler farkı ortaya koymakta..tebrikler...

edit;Son fotograf gayet baarılı amacın yarışmak değilse orda dur derim,nacizane fikri olarak ise ; yan karın kaslarını iinceltebilirsen daha iyi olur görüşündeyim...

teşekkür ederim düşüncelerin için. bu spor da durabilen var mı çok merak ediyorum çünkü sürekli ayna da eksik yönlerimi görüyorum. yarışma amacım yok fakat ilerde imkan ve destek olursa fitness model olmak istiyorum. önce 80 kg hedefime ulaşmalıyım ama ;)

Trapez çalişmasindan sonra

Eklentiler

• SNC00042ddd.jpg
    SNC00042ddd.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 546
  • sddsdsd.jpg
    sddsdsd.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 528
  • 475999_309116659169430_875254488_o.jpg
    475999_309116659169430_875254488_o.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 504
Back