20 yaşındayım ve çok zayıfım

20 yaşındayım 55 kiloyum hem kilo hem kas yapabilir miyim

  • pek bir değişim olmaz

    Votes: 0 0,0%
  • Geç değil bunu yapabilirsin

    Votes: 4 100,0%

  • Total voters
    4
Arkadaşlar 167 boyunda 55 kilodayım. Body e başlamayı düşünüyorum. Bu arada baba tarafından en uzun benim. Anne tarafı benimle bir aşağı yukarı. Muhtemelen benim kemikrim incedir. Vücut geliştirme yapsam omuz genişler mi ? Ve kilo alabilir miyim? Kasımda askerde olucam. Çocuk gibi görünmekten bıktım.. yanlış bi yazım olduysa kusura bakmayın yeni üyeyim.şimdiden teşekkür ederim.
NOT: öncelerden barfiks falan çekerdim. Karın kasım var belli oluyo ama baklava şeklinde değil - bacaklarımda kas var sert. Ve kol kasım var
 
20 yaş testesteronun tavan olduğu zamanlardır bu kadar karamsar olma.
kahvaltıda yumurtanı yulafını ye spora git sporunu yap spordan sonra karbonhidrat ve proteinini al.ve yenisin bolca araştır herşeyi.
 
5.ayım bitti.eğer istersen daha kısa sürede de kilo alabilirsin.ben clean bulk yaptığım için yavaş yavaş alıyorum kiloyu..sawtain'in de dediği gibi boş zamanlarında sürekli araştırma yap..
 
Bu arada ben fabrikada çalışıyorum 3 vardiya çalışıyorum bilmeyeceğinizi düşündüğüm için söylüyorum 8-16 / 16-24 / 24 - 08 ... bu saatlerde çalışıyorum zor olur mu sizce
 
Çalışma saatleri içinde ara veriliyorsa bunu saklama kabına hazırladığın yiyecekkerle veya çabucak tüketebileceğin kuruyemişlerle doldurman gerekir.Günlük en az 3000 kaloriye ulaşman gerekiyor ki kilo alımı olsun.Bunun üzerine ne kadar çıkarsan o kadar çok kilo alırsın.
 
Çalışma saatleri içinde ara veriliyorsa bunu saklama kabına hazırladığın yiyecekkerle veya çabucak tüketebileceğin kuruyemişlerle doldurman gerekir.Günlük en az 3000 kaloriye ulaşman gerekiyor ki kilo alımı olsun.Bunun üzerine ne kadar çıkarsan o kadar çok kilo alırsın.
Teşekkür ederim birazdan işe gidicem 12 8 deyken iş rahat oluyo bu hafta doldurum mideyi :)
 
Back
Yukarı